Δεν χρειάζονται άντρες στην παρέα τους...

Δεν χρειάζονται άντρες στην παρέα τους...

Τι συμβαίνει εσχάτως με τα σούπερ μόντελ και αναζητούν γυναικεία συντροφιά;
- Μετά την Cara Delevigne που δεν κρύβει πια τη σχέση της με την Michelle Rodriguez, τώρα και η Kate Moss φωτογραφίζεται στο πλάι της Chloe Green

Δεν χρειάζονται άντρες στην παρέα τους...
Η μια είναι η πολυεκατομμυριούχος κληρονόμος του Topshop, η άλλη μια από τις κορυφαίες παρουσίες στο χώρο της μόδας. Άρα όταν η Chloe Green και η Kate Moss συναντώνται είναι κάτι παραπάνω από ένα «δυνατό» δίδυμο.

Αλλά μάλλον οι δύο γυναίκες δεν είναι μόνο φίλες – ή τουλάχιστον αυτό αφήνουν να εννοηθεί μέσα από την ασπρόμαυρη selfie φωτογραφία που ανάρτησαν στα social media από τη συνύπαρξή τους την Πέμπτη.
Κλείσιμο



Οι λήψεις αναρτήθηκαν στον λογαριασμό της 23χρονη Chloe στο Instagram και δείχνει τις δύο γυναίκες να έχουν έρθει πολύ κοντά – κυριολεκτικά – φορώντας μόνο τα μαγιό τους!

Και οι αναρτήσεις από την Chloe, που πρόσφατα χώρισε από τον Marc Anthony, συνεχίστηκαν με μια ακόμα φωτογραφία που δείχνει το 40χρονο top model να αγκαλιάζει τη νεαρή φίλη της με φόντο τα καταγάλανα νερά!



Η ιστορία των διακοπών “μόνο για κορίτσια” με πρωταγωνίστριες την Kate Moss και την Chloe Green, έρχεται να προστεθεί στην άλλη “καυτή” ιστορία με πρωταγωνίστριες τη σέξι Λατίνα ηθοποιό των ταινιών «Fast & Furious» Michelle Rodriguez και το top model Cara Delevigne, οι οποίες έχουν στην ουσία παραδεχθεί την ερωτική τους σχέση. Δεν θα μπορούσαν εξάλλου να πράξουν διαφορετικά όταν τα φλας των παπαράτσι τις απαθανάτισαν, σε έναν πρόσφατο αγώνα των New York Knicks, να προξενούν... εγκεφαλικά στις εξέδρες με τις αγκαλιές και τα φιλιά τους σε κοινή θέα.

Βλέπετε τα κορίτσια είναι πλέον κάτι παραπάνω από... κολλητές!















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης