Tamara Ecclestone: Φωτογραφίζεται γυμνή λίγο πριν γεννήσει!

Tamara Ecclestone: Φωτογραφίζεται γυμνή λίγο πριν γεννήσει!

«Η μεγάλη μου χαρά τώρα με την εγκυμοσύνη μου είναι όταν επιστρέφω το βράδυ στο σπίτι μου και φοράω τις πιτζάμες μου. Δεν έχω αγοράσει ρούχα ειδικά για την εγκυμοσύνη. Απλά φοράω κανονικά ρούχα ένα νούμερο μεγαλύτερα. Είμαι πάντως τυχερή που δεν έχω γίνει τεράστια»

Tamara Ecclestone: Φωτογραφίζεται γυμνή λίγο πριν γεννήσει!
Τη μόδα που πρώτη χάραξε η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Demi Moore, η οποία φωτογραφήθηκε με την κοιλιά τούρλα, λίγες μέρες πριν γεννήσει, ακολούθησε και η Tamara Ecclestone, η οποία έκανε το ίδιο για το περιοδικό «Hello».

Η 29χρονη κόρη του αφεντικού της F1 Bernie Ecclestone και κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας του παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Jay Rutland τον Ιούνιο του 2013. Το ζευγάρι, το οποίο έχει δηλώσει πολύ ερωτευμένο, περιμένει σε μια εβδομάδα το πρώτο του παιδί. Η ίδια εκφράζοντας τη χαρά της δήλωσε στο «Hello»:

Κλείσιμο

«Η μεγάλη μου χαρά τώρα με την εγκυμοσύνη μου είναι όταν επιστρέφω το βράδυ στο σπίτι μου και φοράω τις πιτζάμες μου. Δεν έχω αγοράσει ρούχα ειδικά για την εγκυμοσύνη. Απλά φοράω κανονικά ρούχα ένα νούμερο μεγαλύτερα. Είμαι πάντως τυχερή που δεν έχω γίνει τεράστια. Όλα τα δαχτυλίδια μου» μού κάνουν. Επίσης μπορώ και φορά και τα τακούνια μου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης