Η Rihanna λέει ότι την «έγδυσε» ο λογιστής της

Η Rihanna λέει ότι την «έγδυσε» ο λογιστής της

Τον μηνύει για κακές συμβουλές και για λανθασμένη διαχείριση των χρημάτων της, με αποτέλεσμα να χάσει 9 εκατ. δολάρια

Η Rihanna λέει ότι την «έγδυσε» ο λογιστής της
Στα δικαστήρια ενάντια στον πρώην λογιστή της βρίσκεται η διάσημη pop τραγουδίστρια Rihanna, καθώς τον κατηγορεί ότι την οδήγησε στα όρια της... χρεοκοπίας!

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της σταρ, ο λογιστής της πήρε λάθος αποφάσεις για το τρόπο που έπρεπε να διαχειριστεί τα χρήματα της, ενώ σε συνεχή βάση τής έδινε κακές συμβουλές.

Κλείσιμο
Η Rihanna μεταξύ άλλων τον κατηγορεί για λανθασμένες επενδύσεις όπως για παράδειγμα για την αγορά ενός σπιτιού αξίας 5,5 εκατομμυρίων. Τα έξοδά της αυξήθηκαν και τελικά είδε  το εισόδημά της να μειώνεται κατά 9 εκατ. δολάρια, αφού το 2009 στους τραπεζικούς λογαριασμούς της μετρούσε 11 εκατ. δολάρια και τελικά με την κακή διαχείρισή των οικονομικών της, έφτασε στο σημείο να έχει μόλις... 2 εκατ. δολάρια.



Παράλληλα τον κατηγορεί ότι πήρε ως προμήθεια το 22% από τα έσοδα της περιοδείας «Last Girl On Earth».

Ο λογιστής της πάντως απορρίπτει όλες τις κατηγορίες που του αποδίδει η RiRi και ισχυρίζεται ότι η προμήθεια που κρατούσε ήταν μέρος της συμφωνίας του με την 25χρονη τραγουδίστρια.

Πλέον τον τελικό λόγο έχει η δικαιοσύνη. Σημειώνεται πάντως ότι η περιουσία της διάσημης τραγουδίστριας από τα Μπαρμπέιντος, φτάνει σήμερα τα 43 εκατ. δολάρια!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης