Jennifer Lopez: Σέξι πόζες και φλερτ στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ

Jennifer Lopez: Σέξι πόζες και φλερτ στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ

Αφού λικνίστηκε στους ρυθμούς του βραζιλιάνικου καρναβαλιού, συνέχισε τα γυρίσματα πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος  στη Φλόριντα

Jennifer Lopez: Σέξι πόζες και φλερτ στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ
Στην ηλικία των 44 ετών η Jennifer Lopez είναι πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ και δεν διστάζει να το δείξει, φορώντας προκλητικά και σέξι σύνολα.

Χθες είδαμε τη διάσημη σταρ στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ για το επίσημο τραγούδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2014, «We Are One (Ole Ola)», το οποίο ερμηνεύει μαζί με τον ράπερ και μουσικό παράγωγο παραγωγό, Pitbull.

Κλείσιμο
Αφού λικνίστηκε στους ρυθμούς του βραζιλιάνικου καρναβαλιού, η Jennifer συνέχισε σήμερα τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος  στη Φλόριντα.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό λευκό σορτσάκι, η Jennifer φρόντισε να δείξει για άλλη μια φορά στους θαυμαστές της το πιο.. «δυνατό» της σημείο, δηλαδή τα οπίσθιά της, ενώ δεν σταμάτησε να φλερτάρει με έναν από τους καλλίγραμμους πρωταγωνιστές του βιντεοκλίπ.

Ο 20χρονος δεν σταμάτησε να κοιτά την καλλονή κι όλα αυτά, ενώ ο επίσης νεαρός σύντροφός της Lopez παρακολουθούσε τα γυρίσματα!















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης