Margot Robbie-Lea Seydoux: Μπήκαν στο εξώφυλλο με τους «πρώτους των πρώτων»

Margot Robbie-Lea Seydoux: Μπήκαν στο εξώφυλλο με τους «πρώτους των πρώτων»

Υπερβολικά σέξι, ακόμα και όταν είναι πολύ ντυμένες – Ποιοι σταρ κατάφεραν να «μπουν» στη φωτογραφία της Annie Leibovitz

Margot Robbie-Lea Seydoux: Μπήκαν στο εξώφυλλο με τους «πρώτους των πρώτων»
Η Margot Robbie κατάφερε πολύ σύντομα να παγιώσει τη θέση της ως ένα από τα πιο «καυτά» ανερχόμενα αστέρια του Hollywood, μετά την εμφάνισή της στο 20ο ετήσιο τεύχος του Χολιγουντιανού τεύχος του Vanity Fair. Πρόκειται για το τεύχος-αφιέρωμα στο Χόλιγουντ που δείχνει τους πιο καυτούς σταρ της εποχής ενόψει της απονομής των Οσκαρ. Η φωτογράφηση δε έγινε από μία μεγάλη διασημότητα, την αγαπημένη φωτογράφο Annie Leibovitz.

Κλείσιμο


Η ξανθιά σεξοβόμβα μέχρι στιγμής είχε πολλούς θαυμαστές στην Αυστραλία μιας και έπαιζε την Donna Freeman στη σειρά Neighbours, ωστόσο είναι ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο στη διεθνή κινηματογραφική σκηνή. Η 23χρονη έχει πλέον κερδίσει το παγκόσμιο κοινό μέσα από την εξαιρετική της απόδοση στο πλευρό του Leonardo DiCaprio στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Ο Λύκος της Wall Street».



Η Margot ποζάρει φορώντας ένα στράπλες ιβουάρ μάξι φόρεμα, αφήνοντας τα ξανθά της μαλλιά της ξανθά λιτά στο ώμο της σε ρετρό στυλ και έχοντας τονίσει τα χείλη της με κόκκινο κραγιόν, παραπέμποντας σε μια αληθινή Χολιγουντιανή σταρ!

Ο ρόλος της στην ταινία, που περιλαμβάνει πολλές γυμνές σκηνές, την έκανε να μπει δίπλα σε αστέρια όπως η Julia Roberts, ο Chiwetel Ejiofor, ο Idris Elba και ο George Clooney στο ετήσιο εορταστικό τεύχος της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Vanity Fair.



Στο ίδιο εξώφυλλο κατάφερε να μπει και η Lea Seydoux, το καυτό κορίτσι που έπαιξε το αντικείμενο πόθου της Αντέλ Εξαρχόπουλος στην ταινία «Η ζωή της Αντέλ».

Μαζί τους και η Julia Roberts, η οποία ποζάρει στο φακό φορώντας ένα μαύρο σμόκιν σακάκι και δικτυωτό καλσόν την ώρα που κάθεται στην αγκαλιά του πρωταγωνιστή της ταινίας του «Mandela: Long Walk To Freedom», Idris Elba.

Το δεξί της χέρι ακουμπά στον ώμο του Chiwetel Ejiofor, ο οποίος είναι υποψήφιος για την ταινία «12 χρόνια σκλάβος».

Λίγο πιο δίπλα, στέκεται και ποζάρει και ο George Clooney με τα χέρια σταυρωμένα, πιο γοητευτικός από ποτέ μέσα στο μαύρο σμόκιν του.

Στη δεύτερη σελίδα, ποζάρει ο υποψήφιος για τον καλύτερο ανδρικό ρόλο, Jared Leto ο οποίος κοιτάει την κάμερα με το διαπεραστικό του βλέμμα.

Γύρω από την Margo ποζάρουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Naomie Harris, Brie Larson και Lea Seydoux. Δίπλα τους ήταν και ο ηθοποιός Chadwick Boseman.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης