Το βαρύ πένθος της συντρόφου του Νίκου Τριανταφυλλίδη

Το βαρύ πένθος της συντρόφου του Νίκου Τριανταφυλλίδη

Ο γιος του Χάρρυ Κλυνν έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τον Ιούνιο

Το βαρύ πένθος της συντρόφου του Νίκου Τριανταφυλλίδη
H πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ «90 χρόνια ΠΑΟΚ-Νοσταλγώντας το μέλλον» πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φορτισμένη καθώς δημιουργός του ντοκιμαντέρ ήταν ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, γιος του Χάρρυ Κλυνν που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πριν πέντε μήνες.

Κλείσιμο

Μία από τις εμφανίσεις της βραδιάς που... συζητήθηκαν πολύ ήταν αυτή της συντρόφου του Μαρίνας Δανέζη, που ήταν και παραγωγός του ντοκιμαντέρ.


Εμφανώς λυπημένη μίλησε για τον σύντροφο που έχασε: «Εφυγε στις 6 Ιουνίου. Κατάφερε όμως να πραγματοποιήσει το τελευταίο του όνειρο. Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε ΠΑΟΚ, το DNA του ήταν ΠΑΟΚ. Γι’ αυτόν ο ΠΑΟΚ ήταν μία ανταρσία, μία ουτοπία που δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Για τον Νίκο, το ποδόσφαιρο ήταν μία μορφή πολιτισμού».

Η ταινία, ανάθεση της ομάδας για τη γιορτή των 90 χρόνων της, ξεδιπλώνει την ιστορία του ΠΑΟΚ από το 1926, όταν ιδρύθηκε από τους πρόσφυγες Κωνσταντινουπολίτες, μέχρι σήμερα.

Παρών στο φεστιβάλ ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. «Ονειρευόμουν να έρθει αυτή η μέρα στη ζωή μου και να μπορέσω να μιλήσω για τον ΠΑΟΚ» δήλωσε. «Είμαι ευτυχής που η γιορτή των 90 ετών γίνεται με τη δική μου συμμετοχή. Κι ενδεχομένως να μη γράψαμε πολλές λαμπρές σελίδες, αλλά είμαστε ακόμη νέοι, μόνο… 90 χρόνων. Εχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας να γράψουμε τις πιο λαμπρές σελίδες. Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι κάτι διαφορετικό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης