Νίκη Κάρτσωνα: Για ένα μεγάλο διάστημα η μητέρα μου ήταν το πρότυπό μου

Νίκη Κάρτσωνα: Για ένα μεγάλο διάστημα η μητέρα μου ήταν το πρότυπό μου

Η παρουσιάστρια μας συστήνει τη μητέρα της

Νίκη Κάρτσωνα: Για ένα μεγάλο διάστημα η μητέρα μου ήταν το πρότυπό μου
Για τις φάσεις που πέρασε η σχέση της με τη μαμά της, για τα προσωπικά της θέματα και τα πόσα συζητάνε μαζί, αλλά και όσα έκανε πίσω από την πλάτη της μητέρας της μίλησε η
 Νίκη Κάρτσωνα, ποζάροντας στον φωτογραφικό του περιοδικού ΟΚ!, μαζί με τη μητέρα της Τζένη Κουκούτση.

Κλείσιμο
«Και η δική μας σχέση πέρασε από διάφορες φάσεις. Στα πρώτα χρόνια της ζωής μου είχα απόλυτη εξάρτηση από τη μητέρα μου, για ένα μεγάλο διάστημα ήταν το πρότυπό μου. Κάποια στιγμή μαλώσαμε, γιατί διαφωνήσαμε για τον τρόπο που διαχειριζόταν τη ζωή της, αλλά τώρα πια τη θαυμάζω απεριόριστα. Για να καταλάβεις πόσο εξαρτημένες ήμασταν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μέχρι και τα 20 μου χρόνια μιλούσαμε τουλάχιστον δέκα φορές τη μέρα στο τηλέφωνο. Μετακόμισα στην Αθήνα, γιατί ήμουν στην ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής. Όταν αρραβωνιάστηκα και σταμάτησα να επικοινωνώ μαζί της τόσο συχνά, ανησύχησε ότι κάτι μου συμβαίνει».

Όσα για τα πόσα συζητούσαν μεταξύ τους; «Τα πάντα συζητούσα. Με το που τσακωνόμουν με τον σύντροφό μου την έπαιρνα αμέσως τηλέφωνο. Αν είχε τύχει να χωρίσω κιόλας, ανάλογα τι ώρα ήταν, έπαιρνα διαδοχικά τις αδερφές μου, τις ξαδέρφες μου και τη μητέρα μου και το συζητούσα ενδελεχώς μαζί τους για να το βγάλω από μέσα μου», είπε.

Αποκάλυψε τέλος, αυτό που έκανε κρυφά από τη μητέρα της: «Αυτό που θυμάμαι έντονα ήταν όταν είχα βρει στο κομμωτήριο ένα προϊόν που άνοιγε το χρώμα το μαλλιών. Παραμόνευα πότε η μητέρα μου ή κάποια άλλη από τις κομμώτριες δε θα ήταν κοντά στους λουτήρες, οπότε το έπαιρνα και το έβαζα στα μαλλιά μου. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε ένα καλοκαίρι από καστανή να γίνω ξανθιά. Όταν το κατάλαβε η μητέρα μου, μου έβαλε τις φωνές και μου έκοψε τα μαλλιά, γιατί είχαν καταστραφεί».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης