Ειρήνη Παπαδοπούλου VS Μορφούλα Ντώνα στον τελικό του Dancing with the Stars

Ειρήνη Παπαδοπούλου VS Μορφούλα Ντώνα στον τελικό του Dancing with the Stars

Αποχώρησε η Νικολέττα Καρρά - Την 1η Φεβρουαρίου ο μεγάλος τελικός του σόου

Ειρήνη Παπαδοπούλου VS Μορφούλα Ντώνα στον τελικό του Dancing with the Stars
Γυναικεία υπόθεση είναι ο φετινός τελικός του χορευτικού σόου του ΑΝΤ1, Dancing with the stars.

Οι τρεις συμμετέχουσες που έφτασαν μέχρι τα τελευταία σόου του  - μετά και την απρόσμενη απώλεια του Χρήστου Σπανού που δεν μπόρεσε να συνεχίσει λόγω τραυματισμού - . είναι η Μορφούλα Ντώνα, η Νικολέττα Καρρά και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Κλείσιμο
Στον ημιτελικό της Κυριακής αποχώρησε τελικά η Νικολέττα Καρρά, οπότε στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί την 1η Φεβρουαρίου λόγω εκλογών, η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα αντιμετωπίσει την Μορφούλα Ντώνα.

Οι τρεις τους διαγωνίστηκαν για μια θέση στον τελικό του "Dancing with the Stars", ενώ μαζί τους θα είχαν και τρεις γυναίκες από τα παλιά. Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη συνόδεψε χορευτικά την Νικολέττα Καρρά, η Κατερίνα Στικούδη  την Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Κλέλια Πανταζή την Μορφούλα Ντώνα.

Τα χορευτικά της παπούτσια φόρεσε και η Ναταλία Γερμανού που έκανε μια εντυπωσιακή guest εμφάνιση, βασισμένη στο μιούζικαλ "Chicago". 


Και το σόου ξεκινά!

Την καλησπέρα της στο τηλεοπτικό κοινό απέυθυνε η υπέρλαμπρη για ακόμα μια Κυριακή παρουσιάστρια του Dancing with the Stars, Δούκισσα Νομικού 

Η Δούκισσα στο 13ο live της σεζόν φόρεσε ένα σακάκι-φόρεμα του Dimitris Petrou, που συνδύασε με μεταλλικά πέδιλα Christian Louboutin από τα καταστήματα Enny Di Monaco και κοσμήματα Kessaris.

Πρώτη εμφανίστηκε η Νικολέττα Καρρά, η οποία στη Solo Εμφάνιση της με το "Time of my Life" από την ταινία "Dirty Dancing" συγκέντρωσε 46 βαθμούς, ακολούθησε η Μορφούλα Ντώνα χόρεψε το τραγουδι Let it go από την ταινία «Frozen» συγκεντρώνοντας 50 βαθμούς και έκλεισε η Ειρήνη Παπαδοπούλου με το κομμάτι «Lady Marmalade» 48 βαθμούς με την σέξι χορογραφία της.





Στη συνέχεια, έκανε την εμφάνισή της στο πλατό του «Dancing with the stars 5» η Κατερίνα Στικούδη και...έβαλε «φωτιά». (Δείτε το βίντεο εδώ)

Σειρά είχαν τα χορευτικά τρίο: την αρχή έκανε η Μαίρη Συνατσάκη που ανέβηκε στην σκηνή μαζί με την Νικολέττα Καρρά και τον παρτενέρ της και αναβίωσαν τον μύθο της αρπαγής της Περσεφόνης με το πάσο ντόμπλε τους. Ντυμένες αρχαιοελληνικά χόρεψαν καλά και συγκέντρωσαν 50 βαθμούς.




Η τολμηρή χορογραφία της Μορφούλας Ντώνα με τον παρτενέρ της και την Κλέλια Πανταζή έκλεψε τις εντυπώσεις. Χόρεψαν αργεντίκο τάνγκο με την Κλέλια Πανταζή σε ρόλο καβαλιέρου αρχικά και στη συνέχεια ντάμας, συγκεντρώνοντας 50 βαθμούς.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης