Όθωνας Μεταξάς: Δεν έχω συνειδητοποιήσει το θάνατο της μητέρας μου

Όθωνας Μεταξάς: Δεν έχω συνειδητοποιήσει το θάνατο της μητέρας μου

Και το κυρίαρχο είναι ότι δεν έχω αφήσει να νιώσω ότι μου λείπει. Και νομίζω ότι πάντα όταν κάποιος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον γονέα του δεν το επιτρέπει να συμβεί αυτό

Όθωνας Μεταξάς: Δεν έχω συνειδητοποιήσει το θάνατο της μητέρας μου
Η απώλεια της μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν από έξι μήνες ήταν ανάμεσα στα θέματα για τα οποία μίλησε ο Όθωνας Μεταξάς καλεσμένος στην εκπομπή «Τα λέμε...».

«Την έχω χάσει εδώ και έξι μήνες. Όλος αυτός ο καιρός έχει περάσει μέσα σε μία εγρήγορση δουλειάς έντονης και έχω "ξεχαστεί". Τώρα τελευταία υπάρχουν στιγμές που με κυριεύει αυτό το συναίσθημα και σε άσχετες στιγμές. Δηλαδή μπορεί να πει κάτι ο άλλος, κάτι μικρό. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα γιατί δεν είχαμε και μια σχέση με την μητέρα μου επί καθημερινής βάσης πολύ έντονη. Ήμασταν λίγο αυτόνομοι, παρόλο που είναι σημείο αναφοράς μου. Οπότε δεν ήταν ότι μου κόπηκε αυτή η καθημερινή επαφή για να νιώσω άμεσα ότι κάτι μου λείπει. Και το κυρίαρχο είναι ότι δεν έχω αφήσει να νιώσω ότι μου λείπει. Και νομίζω ότι πάντα όταν κάποιος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον γονέα του δεν το επιτρέπει να συμβεί αυτό. Πάντα νιώθει σα να είναι εκεί και να τον τροφοδοτεί με αυτό που τον τροφοδοτούσε όσο ήταν στη ζωή», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης