Στέλιος Διονυσίου: «Είτε χωρίσω με την Μαριλίτα είτε όχι, είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Στέλιος Διονυσίου: «Είτε χωρίσω με την Μαριλίτα είτε όχι, είναι η γυναίκα της ζωής μου»

«Όλοι έχουμε κάνει λάθη, κι εγώ, και η Μαριλίτα και όλοι μας. Το θέμα είναι τα επόμενα βήματα της ζωής μας να είναι προσεκτικά - για τα παιδιά μας πάνω από όλα»

Στέλιος Διονυσίου: «Είτε χωρίσω με την Μαριλίτα είτε όχι, είναι η γυναίκα της ζωής μου»
Καλεσμένος ήταν το πρωί της Παρασκευής ο Στέλιος Διονυσίου στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ» και μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για την κρίση στον γάμο του με τη σύζυγο του, Μαριλίτα.
 
«Έχω ακούσει τελευταία για εκατοντάδες διαζύγια, οι περισσότεροι χώρισαν για οικονομικούς λόγους. Όταν είχες μάθει μια ζωή διαφορετική, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, εκεί γίνονται πολλοί τσακωμοί και τριβές σε ένα ζευγάρι που όντως καταλήγει σε διαζύγιο. Καμιά φορά είναι και τα πολλά χρόνια που είσαι με τον άλλον» είπε, σχετικά με τους λόγους που οδηγούν ένα ζευγάρι στον χωρισμό.

Κλείσιμο
Και συνέχισε αναφερόμενος στην σύζυγό του: «Είτε χωρίσω με την Μαριλίτα είτε όχι, είναι η γυναίκα της ζωής μου. Μόνο που μου έκανε αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα, αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο. Από κει και πέρα, κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε κάνει λάθη, κι εγώ, και η Μαριλίτα και όλοι μας. Το θέμα είναι τα επόμενα βήματα της ζωής μας να είναι προσεκτικά - για τα παιδιά μας πάνω από όλα. Aυτό είναι το ζητούμενο, το μέλημά μας».
 
Μάλιστα, ο τραγουδιστής εξήγησε ότι εκείνος και η σύζυγός του με τη βοήθεια παιδοψυχολόγων εξήγησαν στα δύο τους παιδιά τι συνέβη, εξομολογούμενος παράλληλα πως ακόμα ο χωρισμός δεν είναι οριστικός. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης