Aφιερωμένη στον Ανδρέα Μπάρκουλη η πρεμιέρα του έργου «Οίκος ευγηρίας»

Aφιερωμένη στον Ανδρέα Μπάρκουλη η πρεμιέρα του έργου «Οίκος ευγηρίας»

Τα συγκινητικά λόγια του γιου του ηθοποιού, του μικρού Νικόλα

Aφιερωμένη στον Ανδρέα Μπάρκουλη η πρεμιέρα του έργου «Οίκος ευγηρίας»
Πρεμιέρα έκανε το έργο «Οίκος ευγηρίας», του Μανόλη Κορρέ, το βράδυ της Τετάρτης, στο θέατρο Brodway. Δεκαέξι καταξιωμένοι ηθοποιοί, οι Ανέστης Βλάχος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Μανόλης Δεστούνης, Σπύρος Θεοδόσης, Μαρία Ιωαννίδου, Δημήτρης Καϊκής, Τρύφων Καρατζάς – Γιώργος Μάζης, Αθηνά Μαυρομάτη, Μαρία Πανουτσοπούλου, Τιτίκα Σαριγκούλη, Έλενα Σoλοποτιά, Καίτη Φίνου και Πάνος Χατζηκουτσέλης, σατιρίζουν τις απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας αυτών των ιδρυμάτων και την ψευτιά της τηλεόρασης. Η πρεμιέρα της παράστασης του σκηνοθέτη Βασίλη Πλατάκη, ήταν αφιερωμένη στον Ανδρέα Μπάρκουλη. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής μαζί με την σύζυγό του, Μαίρη και τον μικρό γιο τους, Νικόλα έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα.

Μετά το τέλος της παράστασης, ο μικρός Νικόλας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον πατέρα του με συγκινητικά λόγια: «Ήρθαμε εδώ με τον πατέρα μου. Δεν ξέρω τι να πω, είναι πολλά τα συναισθήματα. Τον αγαπώ πολύ φυσικά, όπως κάθε παιδί τον γονιό του και δεν θα ήθελα να τον χάσω ποτέ, ό,τι και να γίνει».

Κλείσιμο
Όσο για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο μπαμπάς του, ο ίδιος είπε: «Δε γνωρίζω γι’ αυτό το θέμα πολλά πράγματα, αλλά έκανε την προσπάθειά του και θέλει να βρίσκεται εδώ πέρα κύριος. Για να αποδείξει αυτό που ήταν πάντα, ένας κύριος κι ότι δεν τελείωσε, είναι ακόμα εδώ».

Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης