Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Όσα λεφτά έχω τα χαλάω, δεν τα εκτίμησα ποτέ»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Όσα λεφτά έχω τα χαλάω, δεν τα εκτίμησα ποτέ»

Ο ηθοποιός μίλησε για τους φόβους του, αποκάλυψε το μότο του στη ζωή και ποια είναι η σχέση του με τα χρήματα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Όσα λεφτά έχω τα χαλάω, δεν τα εκτίμησα ποτέ»

Τους φόβους του εκμυστηρεύτηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε συνέντευξή του στο περιοδικό You. Όταν ρωτήθηκε αν έχει δοκιμάσει ναρκωτικά, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν έχω δοκιμάσει, μόνο καμιά τζούρα από φίλους στο παρελθόν, αλλά δεν μου άρεσε γιατί νομίζω ότι τα ναρκωτικά έχουν πολλή μοναξιά. Και τη μοναξιά τη φοβάμαι».

Ποιο είναι το μότο που έχει στη ζωή του και εκείνος τόνισε: «Ποτέ μη λες ποτέ… Πάντα να λες αυτό που σε εκφράζει εκείνη τη στιγμή».
Κλείσιμο

Όπως εξομολογήθηκε, όταν ήταν μικρός, ο Γιάννης ήταν ήσυχο παιδί, αν και δε διάβαζε ιδιαίτερα. «Δεν ήμουν αλητάκι» είπε, «το μόνο που είχα ήταν ότι ήμουν λίγο τρελός στην εφηβεία μου». Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα και πινακίδες και αυτό τρόμαζε τους γονείς του, γιατί απλά αυτή ήταν η τρέλα του. «Με τους γονείς μου η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή και τρυφερή», συμπλήρωσε.

Χαρακτηριστική αλλά και ειλικρινής ήταν η απάντησή του όσον αφορά στη σχέση του με το χρήμα: «Στα λεφτά… τους πετάω τα μάτια έξω! Όσα έχω τα χαλάω, δεν τα εκτίμησα ποτέ».\

Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης