Ποιο δελτίο ήρθε πρώτο χθες - Τι νούμερα έκαναν οι εκπομπές

Ποιο δελτίο ήρθε πρώτο χθες - Τι νούμερα έκαναν οι εκπομπές

Τι έδειξε το ραβασάκι της AGB

Ποιο δελτίο ήρθε πρώτο χθες - Τι νούμερα έκαναν οι εκπομπές
Στη μάχη των πολιτικών εκπομπών πρώτος ήρθε χθες ο Νίκος Χατζηνικολάου
που είχε καλεσμένο τον Σταύρο Θεοδωράκη. Σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης στο νεανικό κοινό ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε 13,7% και στο σύνολο 17,7%. Ο Γιάννης Πρετεντέρης
Κλείσιμο
με την «Ανατροπή» που παρουσίασε δημοσκόπηση της GPO έκανε 10,8% και 15,6% αντίστοιχα.

Στα δελτία ειδήσεων πρώτο στο εμπορικό κοινό ήρθε του ΑΝΤ1 με 17,5% μετά το δελτίο του Star  με 13,8% και τελευταίο το δελτίο του Mega 11,3%. Το δελτίο ειδήσεων του ALPHA άγγιξε το 19,3%. Στο σύνολό τους πρώτο ήρθε το δελτίο του Mega με 18,7% , δεύτερο το δελτίο του ΑΝΤ1 με 17,2% και τρίτο το δελτίο του STAR με 16,5%. Το δελτίο του ALPHA άγγιξε το 17,5%.


Ψυχαγωγικός τομέας

Στη μεσημεριανή ζώνη, η «μάχη» μεταξύ Τατιάνας και Ελένης καλά κρατεί... Χθες το «Μία» πήγε λίγο καλύτερα στα νούμερα τηλεθέασης αφού στο σύνολο άγγιξε το 13% ενώ στο νεανικό κοινό  (15-44) έκανε 9,5%. Η Ελένη έφτασε 20,2% και 25,7% αντίστοιχα.

Ευχάριστα τα νέα για το «Όλα παίζουν» (την εκπομπή του Γ. Λιανού και των Αλέκα Καμηλά, Κ. Καινούριου και Μπ. Μαγγίρα). Σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen οι τέσσερις παρουσιαστές  κατάφεραν να κρατήσουν στον ALPHA το 17,5% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 24,5% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα, το "Όλα Παίζουν" έφτασε σε τέταρτο ακόμα και το 28,2%.

Χθες έκανε πρεμιέρα το σίριαλ "ΤΑΜΑΜ", μια εβδομαδιαία οικογενειακή κομεντί. Η συνύπαρξη δύο εντελώς διαφορετικών οικογενειών  αποδεικνύεται δύσκολη για τους πρωταγωνιστές της ιστορίας, αλλά απολαυστική  για τους τηλεθεατές. Το "ΤΑΜΑΜ" στον ΑΝΤ1 σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης στο σύνολο 24,3% και 24,1% στο δυναμικό κοινό.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης