Δήμος Αναστασιάδης: «Πολλά παιδιά από τα talent shows μπορεί να πάθουν κατάθλιψη»

Δήμος Αναστασιάδης: «Πολλά παιδιά από τα talent shows μπορεί να πάθουν κατάθλιψη»

Ο γνωστός τραγουδοποιός μιλάει για τα talent shows και συμβουλεύει τα νέα παιδιά που ξεκινούν το τραγούδι

 Δήμος Αναστασιάδης: «Πολλά παιδιά από τα talent shows μπορεί να πάθουν κατάθλιψη»
Λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του ως βοηθός του Μιχάλη των Stavento, ο Δήμος Αναστασιάδης στο The Voice, ο Δήμος Αναστασίαδης μιλάει για στα talent shows, τη συμμετοχή του στον επόμενο κύκλο του show και δίνει τη συμβουλή του σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν τώρα στο τραγούδι.

«Τα talent shows βοηθούν κάποια παιδιά, κάποια όχι. Πολλά παιδιά, μάλιστα, μπορεί να πάθουν κατάθλιψη. Για τον καθένα μας είναι ξεχωριστό πράγμα η βοήθεια. Ίσως τα talent shows βοηθάνε τα παιδιά να πάρουν το βάπτισμα του πυρός, να αποκτήσουν εμπειρία, να δουν πράγματα, όχι όμως να γίνουν καταξιωμένοι τραγουδιστές. Είναι αστείο να περιμένει κάποιος ότι αν λάβει μέρος σε ένα talent show την επόμενη ημέρα θα στρωθεί ο δρόμος του με ροδοπέταλα. Από τη δική μου εμπειρία θεωρώ ότι σ’ αυτόν τον χώρο χρειάζεται συστηματική δουλειά, προσπάθεια και ταπεινότητα», δηλώνει στο Ηello..

Κλείσιμο
Όσο για την συμβουλή που θα έδινε σε ένα παιδί που βρίσκεται στο ξεκίνημα:«Η μόνη συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω σε κάποιον που ξεκινά τώρα τα βήματά του στο τραγούδι είναι να αγαπάει αυτό που κάνει και να είναι ο εαυτός του. Όλα τα υπόλοιπα μαθαίνονται στην πορεία. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή».

Αλήθεια, θα τον δούμε και στον επόμενο κύκλο του The Voice; «Η συμμετοχή μου πέρσι έγινε γιατί οι δουλειές μου ταίριαζαν με το πρόγραμμα των γυρισμάτων. Φέτος δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τα συνδυάσω. Αν μου το επιτρέπουν, όμως, οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, θα το ξανάκανα κάτω από τις ίδιες συνθήκες».

Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης