TV: Τα νούμερα των δελτίων, η πρώτη σύσκεψη στο Πρωινό και αλλαγές στον Alpha

TV: Τα νούμερα των δελτίων, η πρώτη σύσκεψη στο Πρωινό και αλλαγές στον Alpha

Τι έδειξε χθες το ραβασάκι της AGB, πώς πήγε η πρώτη σύσκεψη του Πρωινού

 TV: Τα νούμερα των δελτίων, η πρώτη σύσκεψη στο Πρωινό και αλλαγές στον Alpha
- Τελευταίο σε τηλεθέαση ήρθε χθες το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με τα επίσημα νούμερα της AGB πρώτο ήρθε το δελτίο ειδήσεων του Μega με την Μαρία Σαραφογλου αφού έκανε στα νεανικά κοινά 21,5% και στο σύνολο 23,9%

Κλείσιμο
Ο Αlpha αντίστοιχα έκανε 20,6% και 19,7% στο σύνολο, ο Αντ1 15,3% και 18,2 στο γενικό σύνολο και το Star 13,5% και 14% στο γενικό σύνολο.


Βέβαια, το Mega έχει πολύ δυνατό lead in από το «Όνειρο ήτανε»...

Το Star έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα το τούρκικο σίριαλ η «Προδοσία» χωρίς όμως όπως αποδείχτηκε να βοηθήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, το δελτίο.

Στον ΑΝΤ1 ακόμη δεν έχει ξεκινήσει το Μπρούσκο, όπως επίσης και στον ΑLPHA ο Χρήστος Φερεντινος δεν έχει ξεκινήσει το παιχνίδι που θα δίνει πάσα στο δελτίο ειδήσεων, παρολαυτα κρατάνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και όλο και ανεβαίνουν.

- Η Μάρθα Λεκάκου έδωσε χτες το ρεπορτάζ από το Μέγαρο Μαξίμου, αφού πλέον ο Γιάννης Πιτταράς ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον όμιλο Αlpha.



Μέσω ανάρτησης του στο Facebook γνωστοποίησε πως πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού της Κάντζας. Επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει τους συναδέλφους του, δείγμα που σημαίνει πως η διακοπή της συνεργασίας του με τον σταθμό δεν έγινε υπό τις καλύτερες συνθήκες. Συγκεκριμένα έγραψε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του ALPHA για την συνεργασία τα τελευταια 12 χρονια. Οφείλω μια συγνώμη στους συναδέλφους δημοσιογράφους της τηλεόρασης του ALPHA που δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω. Οφείλω επισης μια συγνώμη στους συναδέλφους τεχνικούς, μοντέρ, οπερατερ, που επισης δεν κατάφερα να πω αντίο. Αυτή ειναι μια ειλικρινής "ΣΥΓΝΩΜΗ"». Πάντως καιρό τώρα ήταν δύσκολες οι συνθήκες για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο αφού υπήρχαν έντονες γκρίνιες με ανώτερούς του.

- Με μια φωτογραφία που ανέβασε στο instagram μας έδωσε και το στίγμα της πρώτης σύσκεψης του Πρωινού του ΑΝΤ1 ο Άρης Καβατζίκης. Πάντως πέρα από το σχόλιο «Νηπιαγωγείο» το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και έπεσε πολύ γέλιο!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης