Η επίσημη ανακοίνωση του Star για την Πόπη Τσαπανίδου

Η επίσημη ανακοίνωση του Star για την Πόπη Τσαπανίδου

Επιστρέφει με 3ωρη εκπομπή!

Η επίσημη ανακοίνωση του Star για την Πόπη Τσαπανίδου
Με μια ώρα επιπλέον εκπομπής ξεκινάει η νέα τηλεοπτική σεζόν για την Πόπη Τσαπανίδου, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Star.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα και θα καλημερίσει τους τηλεθεατές για πρώτη φορά για την τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου.

Κλείσιμο

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του  star: 

«To "Live U" και η Πόπη Τσαπανίδου από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου επιστρέφουν και θα καταγράφουν καθημερινά από τις 10.00 - 13.00 την πολυσύνθετη επικαιρότητα.

Μετά την περσινή σεζόν, που έφερε την καινούργια εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star στην πρώτη θέση των τριών ενημερωτικών εκπομπών της ζώνης της, η παρουσιάστρια, ο αρχισυντάκτης και η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής, επιστρέφουν ξεκούραστοι και με όρεξη για δημιουργία και πολύπλευρη ενημέρωση.

Κάθε μέρα αφήνει το δικό της αποτύπωμα στην ιστορία.
Τα πρόσωπα και τα γεγονότα, τα καλά και τα δυσάρεστα νέα, οι πληροφορίες και το παρασκήνιο, οι φωτεινές και σκοτεινές πλευρές, που συνθέτουν το πολύχρωμο παζλ της καθημερινότητάς μας, καταγράφονται και αποκωδικοποιούνται με τη βοήθεια των τηλεθεατών, των συνεργατών της εκπομπής και ολόκληρου του ειδησεογραφικού μηχανισμού του Star.
Με ζωντανές συνδέσεις, συζητήσεις στο στούντιο, διαδραστική επικοινωνία μέσω των social media, οι τηλεθεατές έχουν καθημερινά για 3 ώρες τη δική τους δυνατή φωνή στο πολύβουο τηλεοπτικό σκηνικό.

Η γρήγορη, έγκυρη και κυρίως η ζωντανή καταγραφή των γεγονότων στο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, τεχνολογικό και αθλητικό πεδίο, με την αυθεντική, αισιόδοξη ματιά και προσέγγιση της Πόπης Τσαπανίδου.

Παρουσίαση: Πόπη Τσαπανίδου
Αρχισυνταξία: Αλέξης Παπακωνσταντίνου
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
Διεύθυνση Παραγωγής: Κώστας Στρουμπούλης
Οργάνωση Παραγωγής: Γιώργος Βενιός»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης