Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος κράτησε σφιχτά το χέρι της Τζένης Μπαλατσινού

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος κράτησε σφιχτά το χέρι της Τζένης Μπαλατσινού

Διατηρούν άριστες σχέσεις 

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος κράτησε σφιχτά το χέρι της Τζένης Μπαλατσινού
Τι κι αν χώρισαν; Φαίνεται πως ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού διατηρούν άριστες σχέσεις και σε καμία περίπτωση δεν ανήκουν στην κατηγορία των χωρισμένων που δεν μιλιούνται και δεν ανταλλάσουν ούτε ματιά. Αντιθέτως, όποτε συναντιώνται τα λένε σαν καλοί φίλοι.

Αδιάψευστος μάρτυρας; Το Mykonos Live Tv. Η κάμερα του καναλιού μας, εντόπισε το πρώην ζεύγος στην εξέδρα κοσμικής παραλίας, απ’ όπου η Τζένη Μπαλατσίνου ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με ιδωτικό σκάφος για την αγαπημένη της Πάτμο, όπου περνάει μεγάλο μέρος των φετινών καλοκαιρινών διακοπών της.

Κλείσιμο
Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε ξανά για χάρη των παιδιών της την Μύκονο, της οποίας ο πρώην σύζυγός της έχει γίνει πλέον μόνιμος κάτοικος. Πέτρος και Τζένη καθισμένοι σε ένα πεζούλι και με τις βαλίτσες δίπλα τους, τα έλεγαν μεταξύ τους.

Ο Πέτρος πριν την αποχαιρετήσει, της έπιασε σφιχτά το χέρι και όπως φάνηκε της έκανε κάποια παραίνεση, σαν να προσπαθούσε να της δώσει κουράγιο και να την πείσει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της, ενώ εκείνη έγνεφε καταφατικά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης