«Κάθε τόπος, μια ιστορία»: Με τηλεπαιχνίδι στη ΝΕΡΙΤ ο Ρένος Χαραλαμπίδης

«Κάθε τόπος, μια ιστορία»: Με τηλεπαιχνίδι στη ΝΕΡΙΤ ο Ρένος Χαραλαμπίδης

Παρουσιαστής εκπομπής στη δημόσια τηλεόραση ο γνωστός ηθοποιός και πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ

«Κάθε τόπος, μια ιστορία»: Με τηλεπαιχνίδι στη ΝΕΡΙΤ ο Ρένος Χαραλαμπίδης
Πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, κάνει στη ΝΕΡΙΤ ένα νέο τηλεπαιχνίδι, με τίτλο «Κάθε τόπος, μια ιστορία».

Η είδη είναι ότι στην παρουσίαση της νέας εκπομπής θα βρεθεί ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με το συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ενώ τυγχάνει και στενός φίλος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Κλείσιμο
Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι απλοί, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου: κάθε παίκτης καλείται να κάνει μια διαδρομή σε 12 προορισμούς στην Ελλάδα και να απαντήσει σε ισάριθμες ερωτήσεις (που η κάθε μία αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο ποσό) για τους τόπους που επισκέπτεται.

Αν απαντήσει σωστά, κερδίζει το αντίστοιχο ποσό και προχωράει στον επόμενο τόπο-σταθμό, με στόχο να φτάσει στο τέλος της διαδρομής. Αν απαντήσει λάθος, παραμένει στον ίδιο τόπο, δοκιμάζει και πάλι τις γνώσεις του, αλλά χάνει την ευκαιρία να επισκεφθεί τον επόμενο προορισμό και να διεκδικήσει το αντίστοιχο έπαθλο.

Αν απαντήσει δεύτερη φορά λάθος, παραμένει και πάλι στον ίδιο τόπο, χάνει τα χρήματα που δεν έχει προλάβει να κατοχυρώσει στα δύο «καταφύγια» (μετά την 3η και την 9η ερώτηση), αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να φτάσει στον 11ο προορισμό.

Μετά την 3η ερώτηση ο παίκτης μπορεί να πάρει και ένα βοηθό, ο οποίος θα τον συνοδεύει μέχρι το τέλος και θα πάρει το 25% των κερδών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης