Κάτι έχει στενοχωρήσει την Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες μέρες και δεν λέει να βάλει μπουκιά στο στόμα της.Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σήμερα στην εκπομπή της και συγκεκριμένα την ώρα της μαγειρικής. Ο Βασίλης Καλίδης είχε απλώσει στο τραπέζι αρνί ψητό και πατάτες τηγανητές, εδέσματα στα οποία δεν κατάφερε να αντισταθεί η παρουσιάστρια. «Όντως "γουρούνιασα" σήμερα» είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Βασίλη Καλλίδη να την ρωτά «Σου πέρασε η στενοχώρια». «Δέκα μέρες δεν τρώω... Μια το ένα και μια το άλλο μου έχει κοπεί η όρεξη. Αλλά και τώρα δεν πεινάω. Αλλά μου αρέσει η γεύση»
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.