Μαριάντα Πιερίδη: Έκλαιγα για μισή ώρα όταν ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος

Μαριάντα Πιερίδη: Έκλαιγα για μισή ώρα όταν ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος

«Μου είχαν πει ότι είναι πολύ δύσκολο και στη συνέχεια ότι είναι σχεδόν ακατόρθωτο να μείνω έγκυος κι έτσι το είχα αφήσει στην άκρη», αποκάλυψε μεταξύ άλλων 

Μαριάντα Πιερίδη: Έκλαιγα για μισή ώρα όταν ανακάλυψα πως ήμουν έγκυος
Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Mega βρέθηκε η Μαριάντα  Πιερίδη, που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, και μίλησε για το ευτυχές γεγονός.

«Μου είχαν πει ότι είναι πολύ δύσκολο και στη συνέχεια ότι είναι σχεδόν ακατόρθωτο να μείνω έγκυος κι έτσι το είχα αφήσει στην άκρη. Στην αρχή με είχε στενοχωρήσει αλλά μετά το πήρα απόφαση... Δεν το είχα, πάντως, καθόλου στο μυαλό μου», είπε  η γνωστή τραγουδίστρια το πρωί της Τρίτης.

Κλείσιμο
Πώς ένιωσε όμως όταν ανακάλυψε πως είναι έγκυος; 

«Τρελάθηκα, σοκ! Θυμάμαι κάθε δευτερόλεπτο, έκλαιγα για μισή ώρα μέσα στον πανικό και μετά ηρέμησα και είπα, εντάξει ας το χαρώ», εξομολογήθηκε η Μαριάντα Πιερίδη στο τηλεοπτικό κοινό. 
 
Η τραγουδίστρια ακόμη αποκάλυψε πως αντέδρασε ο σύντροφός της όταν του εκμυστηρεύτηκε πως σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας και είπε: «Σοκαρίστηκε, έμεινε κόκκαλο και, φυσικά, χάρηκε πολύ! Και τώρα με το μωρό στο σπίτι κάνει σαν τρελός!».


Η Μαριάντα μπορεί να πήρε 18 κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ωστόσο έχει χάσει τα περισσότερα από αυτά μιας και ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή. «Πήρα 18-19 κιλά. Δεν έτρωγα, όμως, χωρίς τύψεις... Έχω χάσει 10 κιλά, μου μένουν ακόμα 8. Τώρα είμαι 60 κιλά. [...] Κάνω δίαιτα τώρα, τρώω προσεκτικά. Κάνω την ίδια διατροφή καθημερινά και, φυσικά, γυμνάζομαι πολύ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης