Νάντια Μπουλέ: Όταν είμαι σε σχέση, με «καταπίνει»

Νάντια Μπουλέ: Όταν είμαι σε σχέση, με «καταπίνει»

«Αν οι προσωπικές μου επιλογές ήταν εκτός χώρου θα ήταν πιο "ήπια" η αντιμετώπιση των media, αυτό το πιστεύω. Έχει σφίξει πια το στομάχι μου, έχω μεγαλύτερες άμυνες απ' ό,τι παλιά»

Νάντια Μπουλέ: Όταν είμαι σε σχέση, με «καταπίνει»
Για τη σχέση της με τους γονείς της, αλλά και τις προσωπικές της σχέσεις, τα media, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το αν είναι σήμερα ερωτευμένη, αλλά και το αν είναι τελικά... «γρουσούζα» μίλησε η Νάντια Μπουλέ, καλεσμένη στο «Πρωινό mou», το πρωί της Τρίτης.

«Έχω κομμάτια και από τους δύο, μικρότερη είχα "οιδιπόδειο" με τον μπαμπά μου -ξεκάθαρα- και ακόμα του έχω πολύ μεγάλη αδυναμία. Με τη μαμά είχα άλλη σχέση και όσο περνούν τα χρόνια βελτιώνεται, αλλά έχουμε περάσει και πολύ δύσκολες φάσεις. Έχουμε πλακωθεί πολλές φορές, υπήρξαν περίοδοι που δεν μιλούσαμε καθόλου. Με τον μπαμπά μου, απλώς, ταιριάζουμε πολύ και σαν χαρακτήρες, πέρα από τη σχέση μπαμπά και κόρης», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε εστιάζοντας στις προσωπικές της σχέσεις: «Έμαθα από τις σχέσεις τα όριά μου, μέχρι το πού μπορώ να φτάσω ή όχι. Εγώ στις σχέσεις μου, άσχετα από το τι φαίνεται προς τα έξω, όταν είμαι με έναν άνθρωπο μπαίνω πολύ στο "καλούπι" και στο πρόγραμμά του. Σε βαθμό που με απορροφά αυτή η κατάσταση - και είναι μεγάλο λάθος. Όταν είμαι μόνη μου είμαι ανεξάρτητη, περνάω καλά, έχω τις παρέες μου... Όταν μπαίνω, όμως, σε μία συναισθηματική αλληλεξάρτηση αρχίζει και με "καταπίνει" αυτό και το έχω δουλέψει πολύ, συστηματικά και με ψυχανάλυση».
 
Κλείσιμο
Πώς αντιμετωπίζει πλέον τα media; «Αν οι προσωπικές μου επιλογές ήταν εκτός χώρου θα ήταν πιο "ήπια" η αντιμετώπιση των media, αυτό το πιστεύω. Έχει σφίξει πια το στομάχι μου, έχω μεγαλύτερες άμυνες απ' ό,τι παλιά», δήλωσε.
 
Αναφέρθηκε ακόμα και στην περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο πόσο την ενοχλούσε να την γνωρίζουν ως «Το κορίτσι του Γρηγόρη»: «Εδώ ξεκίνησε όλη η ιστορία και τα παιδιά ξέρουν πώς ήμουν τότε. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχε συνδεθεί πολύ η επαγγελματική μου ζωή με την προσωπική και αυτό με δυσκόλεψε πολύ. Δεν νομίζω ότι θα ήταν τόσο δύσκολα αν δεν είχαν συνδεθεί αυτά τα δύο. Γιατί, όταν άρχισα να γίνομαι ευρέως γνωστή συνδέθηκε αυτό με την προσωπική μου ζωή και μου ήταν πολύ δύσκολο να το διαχωρίσω. Ήταν πολύ περιοριστικό αυτό και δεν με αντιπροσώπευε. Τα βήματά μου στην τηλεόραση ήταν πολύ σταδιακά και ξαφνικά έρχεται ένα ποτάμι και τα παρασύρει όλα και ξεκινάς κάτω από το μηδέν, με μία "στάμπα". Με το πέρασμα του χρόνου, αποδείχθηκαν κάποια πράγματα».
  
Δεν μίλησε ανοιχτά, όμως, για το πώς είναι αυτή την περίοδο στα προσωπικά της: «Ο καθένας πρέπει να είναι στη φάση που θέλει να είναι. Όταν δεν είσαι σε φάση να ερωτευτείς συνήθως δεν έρχεται, όταν έχεις χαλαρώσει και είσαι έτοιμος να το δεχτείς έρχεται. Πρέπει να το προετοιμάσεις και λίγο».
  
Τέλος, θέλησε να ξεκαθαρίσει αν είναι ή όχι «γρουσούζα», λέγοντας: «Την επόμενη φορά που θα τον δω στο δρόμο να έχει τρακάρει, δεν θα σταματήσω να του μιλήσω. Τόσο απλά. Δεν υπάρχει πόσο γκρινιάρης είναι ο Ουγγαρέζος. Έχε χάρη που δεν μπορώ να μιλήσω... Βγάζει τα απωθημένα του στον αέρα. Τον ξέρω πολλά χρόνια παιδιά, δεν είναι στα καλά του!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης