Ποιο πρόγραμμα κατατρόπωσε το J2US στην τηλεθέαση;

Ποιο πρόγραμμα κατατρόπωσε το J2US στην τηλεθέαση;

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε το τελευταίο του χαρτί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα και «χτύπησε» μέχρι και 36,4% 

Ποιο πρόγραμμα κατατρόπωσε το J2US στην τηλεθέαση;
H Ράνια Θρασκιά και ο Νικόλαος Καραγκιαούρης ήταν τα χθεσινά…θύματα του J2US που αποχώρησαν, με την κριτική επιτροπή να δηλώνει ότι θα της λείψει το συγκεκριμένο ζευγάρι. Αντίθετα, σώθηκαν την τελευταία στιγμή, η άλλη Ράνια και ο Γιώργος Γιαννιάς. Το show δεν είχε αυτή τη φορά ιδιαίτερα τεχνικά προβλήματα, η Ζέτα δεν ήταν στα καλύτερα της και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φόρεσε κόκκινα. Ο Χάρης Βαρθακούρης, είχε κέφια και απορούσε γιατί του έχει βγει η φήμη ότι είναι αντιδραστικός και θα ξεσπάσει με…κλωτσίδια! Όπως και να’χει χθες σε ό,τι αφορά στην τηλεθέαση δεν ήταν και η καλύτερη βραδιά για το συγκεκριμένο show, αφού ο μέσος όρος ήταν στο 19,3% στο δυναμικό κοινό 15-44.

Το J2US πήρε φυσικά…τραγικό lead in από το δελτίο ειδήσεων (8%), ενώ την ίδια ώρα στη Δημόσια Τηλεόραση, ο Παναθηναϊκός έπαιζε το τελευταίο του χαρτί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα. Η  συγκεκριμένη τηλεοπτική μάχη θα μείνει στην ιστορία, αφού η ΔΤ κατέγραφε 36,3% στις 21:00 και 36,4% στις 21:15, την ώρα που ξεκινούσε δηλαδή το JUST με το …ταπεινό 13,3%!

Κλείσιμο
Ο κόσμος επέλεξε ξεκάθαρα τον κρίσιμο αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ενώ οι περισσότεροι αμέσως μετά δεν έκαναν ούτε καν ζάπινγκ και έμειναν στην ΔΤ για την ποδοσφαιρική πανδαισία δισεκατομμυρίων, με το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν! Το show ανέβασε λίγο τα ποσοστά του, αλλά έβλεπε την πλάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο…

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης