Πέτρος Φιλιππίδης: Έκανε πραγματικότητα το όνειρο ενός 14χρονου με νεφρική ανεπάρκεια

Πέτρος Φιλιππίδης: Έκανε πραγματικότητα το όνειρο ενός 14χρονου με νεφρική ανεπάρκεια

Ο μικρός Κυριάκος Αποστολίδης ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός.

Πέτρος Φιλιππίδης: Έκανε πραγματικότητα το όνειρο ενός 14χρονου με νεφρική ανεπάρκεια
Χάρη στον Πέτρο Φιλιππίδη το όνειρο του Κυριάκου Αποστολίδη, του μικρού που πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και χρειάζεται να είναι συνδεδεμένος με μηχάνημα υποστήριξης 12 με 13 ώρες την ημέρα, έγινε πραγματικότητα. Ο μικρός Κυριάκος- ένα  από τα παιδιά του κερδοσκοπικού οργανισμού Make a Wish- θέλει να γίνει ηθοποιός και ο Πέτρος Φιλιππίδης του έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την επιθυμία του.

Ο μικρός θα συμμετέχει σε ένα επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 που πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός «Καλές Δουλειές» το οποίο θα προβληθεί στις 6 Μαΐου. Ο 14χρονος θα υποδυθεί τον ανιψιό του ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου (Στέλιου Πετράκη), στον οποίο θα πάει να δουλέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο ηθοποιός μάλιστα, ζήτησε να μεγαλώσουν τον ρόλο του μικρού Κυριακού.

Κλείσιμο
«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία που δεν τη ζεις κάθε μέρα. Γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους και από το καστ και από το Make a Wish. Ο κ. Φιλιππίδης είναι εξαιρετικός άνθρωπος, όπως και ο Στέλιος Πετράκης, τον οποίο συνάντησα ξανά όταν ήρθαμε τριήμερη εκδρομή με το σχολείο στην Αθήνα και παρακολουθήσαμε την παράσταση "Πρόβα νυφικού"» δήλωσε ο μικρός Κυριάκος στην εφημερίδα, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή του στο σίριαλ, και συμπλήρωσε «Τα λόγια που είχα δεν ήταν πολλά, αλλά αν και δεν με ξέρουν, είχαν πετύχει ακριβώς τον χαρακτήρα μου».

Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης