Γιώργος Χειμωνέτος: «Όταν έχασα τον πατέρα μου, ήθελα να γελάσω πολύ»

Γιώργος Χειμωνέτος: «Όταν έχασα τον πατέρα μου, ήθελα να γελάσω πολύ»

Ο πρώην Ολυμπιονίκης μίλησε για το σοκ που βίωσε όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο του πατέρα του.

Γιώργος Χειμωνέτος: «Όταν έχασα τον πατέρα μου, ήθελα να γελάσω πολύ»
Ο πρώην Ολυμπιονίκης, Γιώργος Χειμωνέτος, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν το πατρικό του σπίτι στη Ρόδο βγήκε σε πλειστηριασμό και όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα του, σε ηλικία 17 ετών.

«Ήταν σοκαριστικός ο πλειστηριασμός του πατρικού μου. Ήθελα να το σώσω. Μίλησα με τους ανθρώπους της τράπεζας, προσπάθησα να κάνω διακανονισμό, αλλά για κάποιο λόγο ήταν ανένδοτοι. Χρησιμοποίησα όλα τα ένδικα μέσα, ξοδεύοντας πολλά χρήματα για τη διαδικασία. Συνέβη τότε κάτι πέραν από κάθε λογική. Βγήκε δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία είχα ως πρώτη κατοικία είχα ένα ακίνητο που δεν ήταν καν στο όνομα μου, αλλά η διεύθυνση αντιστοιχούσε σε ένα μαγαζί που είχα νοικιάσει», δήλωσε στο Εγώ ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Κλείσιμο
Ο πρώην Ολυμπιονίκης παραδέχεται ότι έχει αντιμετωπίσει διάφορα ψυχοσωματικά νοσήματα, αλλά πλέον όλα έχουν αρχίσει να υποχωρούν. Εξομολογείται ότι έχει φτάσει τρεις φορές στα όρια του και ότι το μεγαλύτερο σοκ που βίωσε ήταν ο θάνατος του πατέρα του.

«Το μεγαλύτερο σοκ που βίωσα ήταν ο θάνατος του πατέρα μου στα δεκαεπτά μου. Εκεί ταρακουνήθηκα. Άλλαξα θεώρηση για τη ζωή. Αντιλήφθηκα τι σημαίνει να φεύγει ένας τόσο δικός σου άνθρωπος. Κατάλαβα τι είναι ουσιώδες και τι όχι. Όταν έχασα τον πατέρα μου, ήθελα να γελάσω πολύ. Μου φαινόταν απίστευτο ότι συνέβη. Ακροβατούσα μεταξύ λογικής και παράνοιας. Νομίζω πως επειδή κρατήθηκα την απέφυγα. Σχεδόν περνούσα τα όρια. Έφτασα πολύ κοντά στην τρέλα».

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης