Γιατί χώρισε η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Γιατί χώρισε η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Τι αποκάλυψε το μοντέλο

Γιατί χώρισε η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;
H σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και το γιατί χώρισαν ήταν ανάμεσα στα όσα είπε η Τόνια Σωτηροπούλου στην εκπομπή «JOY» του ΣΚΑΪ. 

«Ήμασταν περίπου έξι μήνες μαζί. Δεν θεωρώ, βέβαια, ότι ο χρόνος που μένεις με έναν άνθρωπο μετριέται με τις μέρες ή τις εβδομάδες, μετριέται από ό,τι εσύ έχεις νιώσει. Όταν νιώθεις κάτι πολύ έντονο που σου έρχεται ξαφνικά, συνήθως είναι μικρή και η διάρκεια αυτού που ζεις – όχι του συναισθήματος απαραίτητα, αλλά της κατάστασης, αυτής της έντασης. Δημιουργείται κάτι που είναι υπέροχο, πολύ ωραίο, που δεν έχει μέλλον» είπε η 26χρονη ηθοποιός.

Κλείσιμο
Και συνέχισε: «Νομίζω ότι και οι δυο το ξέραμε. Είμαστε πάρα πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, έχουμε τελείως διαφορετικές προσλαμβάνουσες, διαφορετικά ιδανικά και αξίες, διαφορετικούς στόχους. Αυτό δεν σημαίνει πως εγώ έχω δίκιο και ο Δημήτρης άδικο ή το αντίθετο. Δεν θα ήθελα να μιλήσω περισσότερο για αυτό… Απλά κάποια πράγματα που εγώ έχω σε προτεραιότητα, ο Δημήτρης δεν τα έχει. Όπως κι εγώ κάποια πράγματα που ο Δημήτρης θεωρεί προτεραιότητες, εγώ δεν μπορώ να τα αντιληφθώ. Έχουμε άλλες προσλαμβάνουσες. Ακούμε άλλη μουσική, αν θες. Αλλά τον εκτιμώ πάρα πολύ, φυσικά και τον αγαπάω. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τον Δημήτρη και αυτό το λέω πολύ ουσιαστικά. Γενικότερα, αυτό κάνω με τους ανθρώπους που αφήνω να μπαίνουν στη ζωή μου».
 
Όσο για το αν ήταν τελικά σωστό ή λάθος να προβάλλει τη σχέση της, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε: «Θα φροντίσω η επόμενη μου σχέση να μην πάρει τόση δημοσιότητα, αλλά δεν μετάνιωσα για κάτι. Δεν έκανα κάτι κακό. Ήμασταν μαζί, είμαστε δυο νέα παιδιά, 26 χρονών, πήγαμε στη Μύκονο… Δεν πήγαμε να φωτογραφηθούμε μαζί».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης