Νίκος Μουρατίδης: Μου αρέσει που στο Voice οι τραγουδιστές παρακαλάνε τους διαγωνιζόμενους

Νίκος Μουρατίδης: Μου αρέσει που στο Voice οι τραγουδιστές παρακαλάνε τους διαγωνιζόμενους

«Είναι πολύ ωραία παραγωγή»

Νίκος Μουρατίδης: Μου αρέσει που στο Voice οι τραγουδιστές παρακαλάνε τους διαγωνιζόμενους
Τα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, αλλά και την πρεμιέρα του «The Voice» σχολίασε ο Νίκος Μουρατίδης, στην εκπομπή «Όλα Καλά».
 
«Μου αρέσει πάρα πολύ η Ελένη. Είναι πολύ δουλευταρού, είναι πολύ έξυπνη, ασχολείται πολύ σοβαρά με αυτό που κάνει, το κάνει πολύ σωστά, συν ότι χαίρεσαι να τη βλέπεις», είπε για την Ελένη Μενεγάκη, ενώ για την Τατιάνα Στεφανίδου είπε: «Με την Τατιάνα Στεφανίδου είχαμε αβυσσαλέα κόντρα από ό,τι θυμάσαι. Με πήρε κάποια στιγμή τηλέφωνο, μου ζήτησε να τα ξεχάσουμε όλα και να πάω στην εκπομπή της. Έτσι και πήγα! Είμαστε εντάξει...».
 
Κλείσιμο
Για τον Παντελή Παντελίδη, ο Νίκος Μουρατίδης είπε: «Ήρθε μια φορά ένας φίλος μου και μου ζήτησε να χτυπήσω στο YouTube το όνομα του Παντελή Παντελίδη. Ενθουσιάστηκα με αυτό που είδα, του έστειλα μήνυμα με το τηλέφωνό μου και όντως με πήρε πίσω. Να μη στα πολυλογώ, δεν μπορούσαμε να συναντηθούμε γιατί ήταν συνέχεια σε live ανά την Ελλάδα και τελικά πρόλαβε και τον ανέλαβε η εταιρία του, η Minos», ενώ για την Έλλη Κοκκίνου συμπλήρωσε: «Αν ήμουν μάνατζερ της Έλλης Κοκκίνου, θα της έδινα εντελώς διαφορετικό ρεπερτόριο. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα τραγούδια της. Διαφωνώ κάθετα με τον τρόπο που της έχουν συμπεριφερθεί οι άνθρωποι της δισκογραφίας»
 
Τέλος, αναφερόμενος στο The Voice είπε: «Δεν είδα το πρώτο επεισόδιο, αλλά το δεύτερο. Είναι πολύ ωραία παραγωγή. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι παρακαλάνε οι τραγουδιστές τους διαγωνιζόμενους για να τους επιλέξουν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης