Φώτης Σεργουλόπουλος: Δεν χρειάζεται να πάρω άδεια για να κάνω παιδί

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δεν χρειάζεται να πάρω άδεια για να κάνω παιδί

«Ζω μια μεγάλη ευτυχία, μεγαλώνω ένα παιδί με την οικογένειά μου, με τις ανιψιές μου, με την μητέρα μου, με την Μαρία»

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δεν χρειάζεται να πάρω άδεια για να κάνω παιδί
Για την απόφασή του να κάνει παιδί, αλλά και τα σχόλια και τις κριτικές που δέχθηκε μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, καλεσμένος στο «Μίλα» το μεσημέρι της Τετάρτης.
 
«Θέλω να πω στον κόσμο ότι το γνώριζες προτού γεννηθεί το παιδί μου. Ήρθες κάποια στιγμή στο γραφείο, ένα μήνα πριν, και μου είπες: "Φώτη, έχω αυτήν την πληροφορία. Είναι αλήθεια;" και σου είπα: "Ναι, είναι αλήθεια αλλά θέλω σε παρακαλώ να το προστατεύσεις και να μην ακουστεί". Το σεβάστηκες, με βοήθησες και σ' ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στην Τατιάνα Στεφανίδου για την απόφασή του να αποκτήσει δικό του παιδί.
 
Κλείσιμο
Εξήγησε και πώς πήρε αυτή την απόφαση: «Τα παιδιά τα αγαπώ πολύ και ένα παιδί ήθελα πάντα να έχω. Εδώ και επτά χρόνια είχα μπει σε αυτήν τη διαδικασία, αρχικά είχα σκεφτεί να υιοθετήσω ένα παιδάκι. Δεν τα κατάφερα, μετά μπήκα σε μια άλλη διαδικασία και δεν ήταν εύκολο. Τελικά κατέληξα ότι ήθελα να κάνω ένα δικό μου παιδί. Βρέθηκε ένας άνθρωπος που σέβομαι κι έχω εμπιστοσύνη και με αυτήν έκανα τον γιο μου», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε: «Εγώ έχω ένα παιδί που είναι δικό μου μαζί με μία γυναίκα που είναι δικό της και έχουμε τον γιο μας - και αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να πάρω άδεια από κανέναν για να το κάνω. Ένας άντρας δεν έχει κάποιο πρόβλημα για να χρειάζεται τη βοήθεια παρένθετης μητέρας. Είναι η μάνα του και είμαι ο μπαμπάς του».
 
Όταν ρωτήθηκε για τη μητέρα του παιδιού του είπε: «Δεν θα απαντήσω καθόλου σε αυτές τις ερωτήσεις. Είναι κάτι πια πολύ προσωπικό, δεν έχω να πω κάτι. Θέλω να σου πω ότι ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση, ήταν κάτι που είχα ψάξει από όλες τις πλευρές, είχα ρωτήσει επιστήμονες, κόσμο... Δεν ήταν τυχαίο, ήξερα πολύ καλά τι έκανα. Ζω μια μεγάλη ευτυχία, μεγαλώνω ένα παιδί με την οικογένειά μου, με τις ανιψιές μου, με την μητέρα μου, με την Μαρία».
  
Όσο για το τι απαντά στις σχόλια και τις κριτικές που δέχθηκε, όταν έγινε γνωστό ότι ήρθε ο γιος του στον κόσμο; «Ο κάθε άνθρωπος έχει μία άποψη και καλά κάνει και την έχει. Δεν με αφορά. Δεν έχω ρωτήσει κανέναν για το πώς θα ορίσω τη ζωή μου. Ούτε το έκανα και ούτε θα το κάνω στο μέλλον», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης