Μποφίλιου: Χαίρομαι με αυτό που είπε η Βανδή στον Σφακιανάκη

Μποφίλιου: Χαίρομαι με αυτό που είπε η Βανδή στον Σφακιανάκη

«Για ό,τι θελήσω έχω τη λύσσα και δύναμη να σκιστώ να το πετύχω»

Μποφίλιου: Χαίρομαι με αυτό που είπε η Βανδή στον Σφακιανάκη
Για την απομυθοποίηση των προσώπων του χώρου της, αλλά και για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Νατάσα Μποφίλιου.
 
«Δεν περιμένω τίποτα στη ζωή μου να έρθει εύκολα. Για ό,τι θελήσω έχω τη λύσσα και δύναμη να σκιστώ να το πετύχω. Το ότι χρειάστηκε και χρειάζεται να δουλέψω πολύ, για μένα ήταν και είναι δεδομένο. Είναι κάπως σαν υποχρέωση», είπε στο περιοδικό και συμπλήρωσε: «Απέναντι στην ευλογία του να έχεις τα μάτια σου, τα πόδια, τα χέρια σου. Οπότε, η εργασία είναι το απολύτως φυσικό. Όλα είναι δύσκολα. Όπως και το να ξυπνήσεις το πρωί σε ένα καθαρό σπίτι θέλει φοβερό κόπο. Δεν είναι λιγότερο σημαντικό απ’ το να βγεις πάνω σε μια σκηνή και να τραγουδήσεις. Ήξερα ότι με περιμένει ένας δρόμος που πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά. Και αυτό είχε μέσα του ενθουσιασμό, λαχτάρα και δύναμη».
 
Κλείσιμο
Σχετικά με τον Νότη Σφακιανάκη και την κίνηση της Δέσποινας Βανδή να αποχωρήσει από το σχήμα είπε: «Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό που είπε. Χαίρομαι περισσότερο με αυτό που είπε η Βανδή» και δικαιολόγησε την τοποθέτησή της κατά του συγκεκριμένου κόμματος: «Εξέφρασα την άποψή μου για κάτι. Κάθε άποψη έχει ένα γκελ που σου έρχεται πίσω. Ήταν λοιπόν δράση-αντίδραση. Είπα κάτι και η άποψή μου προφανώς σε κάποιους άρεσε και σε κάποιους άλλους όχι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης