Κατερίνα Καινούργιου: Ο Βασίλης είναι ο άντρας της ζωής μου!

Κατερίνα Καινούργιου: Ο Βασίλης είναι ο άντρας της ζωής μου!

«Δεν ισχύει βέβαια ότι έχω αρραβωνιαστεί, όπως έχει ακουστεί»

Κατερίνα Καινούργιου: Ο Βασίλης είναι ο άντρας της ζωής μου!
Για το σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, για τη συμβίωσή τους, το ενδεχόμενο να παντρευτούν, αλλά και το αν σκέφτεται να γίνει μαμά μίλησε η  Κατερίνα Καινούργιου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
 
«Η αλήθεια είναι πως το έχουμε συζητήσει και νιώθω πως, ναι, ο Βασίλης είναι ο άντρας της ζωής μου! Όλα εξελίσσονται ρομαντικά, σύντομα θα έρθει και ο γάμος. Δεν ισχύει βέβαια ότι έχω αρραβωνιαστεί, όπως έχει ακουστεί», είπε όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει η προοπτική γάμου, ενώ διέψευσε ότι έλαβε ως δώρο από εκείνον ένα μεγάλης αξίας μονόπετρο και δήλωσε ότι, αν παντρευτεί δεν έχει πρόθεση να το κρύψει: «Όπως δεν έχω κρύψει τίποτα μέχρι τώρα, έτσι δεν θα κρύψω και ότι θα παντρευτώ. Αλλά θέλω στο γάμο μου –που θεωρώ μία πολύ ιερή στιγμή- να παρευρίσκονται μόνο οι φίλοι μου και οι άνθρωποι που αγαπώ».

Κλείσιμο

 
Η συμβίωση τους δε την έκανε να διορθώσει τα ελαττώματα της. «Ναι, βέβαια, γιατί όταν ζούσα με τους γονείς μου, ήμουν αρκετά κακομαθημένη. Το διορθώνω σιγά σιγά με τον καιρό. Όμως, δεν με ενδιαφέρει να είμαι τέλεια. Μέρος της γοητείας μας ενδεχομένως να οφείλεται στα ελαττώματα μας!», είπε στο περιοδικό Εγώ Weekly.
 
Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε ακόμα ότι έχει αλλάξει πολύ και αυτό οφείλεται στο σύντροφο της: «Δεν ξέρω αν έχει παίξει ρόλο μόνο εκείνος ή το γεγονός ότι μεγαλώνω, ωριμάζω πλησιάζοντας τα τριάντα. Όμως την τελευταία επταετία νιώθω πως έχω αλλάξει και μάλιστα προς το καλύτερο. Υπολογίζω, σκέπτομαι πριν δράσω, δουλεύω περισσότερο», είπε.
 
Τέλος, για το αν θέλει να γίνει σύντομα μαμά, απάντησε: «Δεν το σκέφτομαι προς το παρόν. Θέλω να ζήσω λίγο ακόμη στιγμές μόνο με το σύντροφο μου».


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης