Θεοχάρης Ιωαννίδης: Μου έχουν προτείνει μέχρι και χρήματα για να κάνουμε έρωτα

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Μου έχουν προτείνει μέχρι και χρήματα για να κάνουμε έρωτα

«Τα ΜΜΕ, όσο φιλικά και να δείχνουν, άλλο τόσο μπορούν να γίνουν και ανθρωποφάγα»

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Μου έχουν προτείνει μέχρι και χρήματα για να κάνουμε έρωτα
Για τους λόγους που τον ανάγκασαν να τα αφήσει όλα και να εγκαταλείψει - για λίγο - την Ελλάδα, για τα άτομα που τον πλήγωσαν, αλλά και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.
 
«Έπαθα φρίκη. Ένιωσα πως παρόλο που ασχολούμουν με αξιόλογα πράγματα, έκανα πάρα πολλά ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, πρόπερσι έφυγα άρον - άρον από την παράσταση “Τρίτο στεφάνι”, χωρίς καν να συμμετέχω στην υπόκλιση των ηθοποιών για να πάω να τραγουδήσω. Έκανα πολλή τηλεόραση, ηχογραφήσεις, video clip, φωτογραφήσεις, συνεργαζόμουν τότε και ως μοντέλο στον οίκο Armani. Αισθάνθηκα ότι είχα υπερεκτεθεί χωρίς λόγο και σιγά σιγά είχα αρχίσει να καίγομαι. Ήθελα να κάνω μια επανεκκίνηση», είπε.
 
Κλείσιμο
Αποκάλυψε ακόμα ότι «με πλήγωσαν αρκετοί. Τα ΜΜΕ για παράδειγμα, όσο φιλικά και να δείχνουν, άλλο τόσο μπορούν να γίνουν και ανθρωποφάγα. Όλα αυτά τα ανυπόγραφα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική μου ζωή με έκαναν κουρέλι», είπε.
 
Δήλωσε επίσης μετανιωμένος για τις ημίγυμνες φωτογραφήσεις του. «Παραμυθιάστηκα, παρασύρθηκα, άκουσα λάθος συμβουλές. Δεν σύρθηκα να κάνω αυτές τις φωτογραφήσεις. Είμαι όμως πιο ρομαντικό και συνεσταλμένο άτομο από αυτό που φανταζόταν ο κόσμος για μένα. Νευρίασα όταν κατάλαβα το λάθος μου να φωτογραφίζομαι συνέχεια ημίγυμνος σαν ένα κομμάτι κρέας», είπε.
 
Τέλος, δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι έχει δεχθεί και ανήθικες προτάσεις. «Έγινα κουρέλι. Άνοιγα το Facebook να διαβάσω μηνύματα και είχα μόνο σεξουαλικές προτάσεις. Εκεί έπαθα το πρώτο σοκ. Άρχισα να σβήνω τις ημίγυμνες φωτογραφίες και να διαγράφω όλους εκείνους που κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία μου έλεγαν ευθέως τα πιο πρόστυχα πράγματα. Μετά άρχισαν όλα να μου φταίνε. Μου έκαναν συνεχώς και χωρίς ντροπή ανήθικες προτάσεις. Μου πρότειναν μέχρι και χρήματα για να κάνουμε έρωτα», είπε στο περιοδικό «Εγώ Weekly».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης