Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στον Βόλο

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στον Βόλο

Ο 30χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κλοπές

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στον Βόλο
Με το… συρτάρι της ταμειακής μηχανής και τα χρήματα που περιείχε στα χέρια, τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έναν 30χρονο Έλληνα που είχε διαρρήξει ένα κατάστημα στο Βόλο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Και δεν ήταν το μόνο, καθώς εμπλεκόταν σε άλλες τρεις διαρρήξεις και απόπειρες.

Πότε μόνος και πότε μαζί με έναν 18χρονο Έλληνα συνεργό του, ο 30χρονος είχε διαρρήξει από τις 26 Φεβρουαρίου ένα σπίτι και ένα κατάστημα από τα οποία άρπαξαν μία τηλεόραση, ένα φορητό υπολογιστή και χρηματικά ποσά, ενώ είχαν αποπειραθεί να «ανοίξουν» άλλο ένα σε κατάστημα. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκε στους δικαιούχους.

Κλείσιμο
Ο 30χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, όπως και στον 18χρονο ο οποίος αναζητείται. Η Ασφάλεια ερευνά τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις στην πόλη ή τα περίχωρα του Βόλου.

*** Με τη μοτοσικλέτα του πήγε ένας 38χρονος κάτοικος της Μακρυνείας Αγρινίου στο σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το φορτηγό ενός συνομήλικού του και γέμισε δυο μπιτόνια με το πετρέλαιο που «ρούφηξε» από το ρεζερβουάρ, χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο. Όμως, πανικοβλήθηκε όταν είδε ένα περιπολικό να πλησιάζει και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας τη μηχανή!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας δεν δυσκολεύτηκαν να ανακαλύψουν σε ποιον ανήκε η μοτοσικλέτα και, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, συνέλαβαν τον δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης