Ληστής ετών 14 συνελήφθη στην Θήβα

Ληστής ετών 14 συνελήφθη στην Θήβα

Ο λιλιπούτειος διαρρήκτης και οι δυο συνεργοί του ηλικίας 18 και 17 χρόνων είχαν διαρρήξει άλλα τρία σπίτια σε περιοχές της Θήβας

Ληστής ετών 14 συνελήφθη στην Θήβα
Μπροστά σε άνδρες της Ασφαλείας που περιπολούσαν βρέθηκαν οι τρεις νεαροί διαρρήκτες -δυο εκ των οποίων ανήλικοι- που βγήκαν από το... παράθυρο ενός σπιτιού στην περιοχή της Θήβας στο οποίο είχαν τρυπώσει από τον ίδιο «δρόμο» για να κλέψουν! Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα ρολόι και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Η έρευνα που ακολούθησε, αποκάλυψε ότι ο λιλιπούτειος διαρρήκτης -μόλις 14 χρόνων- και οι δυο συνεργοί του ηλικίας 18 και 17 χρόνων είχαν διαρρήξει άλλα τρία σπίτια σε περιοχές της Θήβας στις 6, τις 12 και τις 14 Φεβρουαρίου. Από το πρώτο είχαν αρπάξει χρήματα, ένα κινητό και διάφορα κοσμήματα, από το δεύτερο διάφορα κοσμήματα, δύο κινητά και ένα ρολόι, αλλά στο τρίτο βρήκαν μέσα την ηλικιωμένη ένοικο την οποία ξυλοκόπησαν για να αρπάξουν όσα χρήματα είχε και διάφορα κοσμήματα!

Κλείσιμο
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενοι για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές, ενώ σε βάρος των γονέων των δυο ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες ληστείες ή κλοπές στην ευρύτερη περιοχή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης