Νέα Μανωλάδα: Ζευγάρι συνελήφθη με κροτίδες και λαθραίο καπνό

Νέα Μανωλάδα: Ζευγάρι συνελήφθη με κροτίδες και λαθραίο καπνό

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο όχημα τους 129 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και μια συσκευασία αδασμολόγητου καπνού βάρους 50 γραμμαρίων

Νέα Μανωλάδα: Ζευγάρι συνελήφθη με κροτίδες και λαθραίο καπνό
Ένα ζευγάρι Ελλήνων συνέλαβαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στη νέα εθνική οδό Πύργου – Πατρών, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας και διαπίστωσαν ότι μετέφεραν λαθραίο καπνό και τσιγάρα. Όμως, κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι τους, βρήκαν και παράνομες κροτίδες. 

Οι αστυνομικοί βρήκαν 129 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και μια συσκευασία αδασμολόγητου καπνού βάρους 50 γραμμαρίων στο όχημα του 49χρονου ζευγαριού, ενώ στο σπίτι τους σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας κατέσχεσαν ακόμη 450 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 26 κροτίδες. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.

Κλείσιμο
*** Πήγαιναν στο γήπεδο του Παναιτωλικού με σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πέντε Έλληνες ηλικίας 20, 22, 23, 24 και 40 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αγρινίου στον Κουβαρά Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας στο αυτοκίνητο που επέβαιναν μια φωτοβολίδα ναυτικού τύπου. Οι πέντε δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου κατηγορούμενοι για παράνομη κατοχή φωτοβολίδας και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης