Λάρισα: Συνελήφθη 42χρονος που «ξήλωνε» μπαταρίες από οχήματα

Λάρισα: Συνελήφθη 42χρονος που «ξήλωνε» μπαταρίες από οχήματα

Τις πωλούσε σε εταιρείες ανακύκλωσης - Είχε διαρρήξει τέσσερις φορές το ίδιο συνεργείο

Λάρισα: Συνελήφθη 42χρονος που «ξήλωνε» μπαταρίες από οχήματα
Είχε βρει τρόπο να βγάζει χρήματα πουλώντας σε εταιρείες ανακύκλωσης τις μπαταρίες οχημάτων που ξήλωνε, ένας 42χρονος Έλληνας που συνελήφθη μετά τις τελευταίες του κλοπές και διαπιστώθηκε ότι είχε διαρρήξει τέσσερις φορές το ίδιο συνεργείο!

Ο δράστης έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας, όταν έκαναν έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και βρήκαν μέσα τις τέσσερις μπαταρίες εκκίνησης κινητήρα που είχε κλέψει λίγη ώρα πριν από δύο Ι.Χ. φορτηγά, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και ένα ζευγάρι γάντια. Έτσι, ξεκίνησε προανάκριση με επίκεντρο τις παρόμοιες κλοπές που είχαν καταγγελθεί τους τελευταίους μήνες.

Κλείσιμο
Όπως διαπιστώθηκε, από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2017 ως την σύλληψή του, ο 42χρονος είχε διαρρήξει τέσσερις φορές το συνεργείο ενός 53χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και είχε αρπάξει 30 ανακυκλώσιμες μπαταρίες Ι.Χ. αυτοκινήτων, καθώς και διάφορα άλλα ανακυκλώσιμα υλικά! Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, αλλά ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης