Αγρίνιο: 37χρονος τραυμάτισε νεαρό με… στυλό και μετά πυροβόλησε!

Αγρίνιο: 37χρονος τραυμάτισε νεαρό με… στυλό και μετά πυροβόλησε!

Καβγάς μεταξύ του δράστη και ενός 23χρονου σε καφενείο

Αγρίνιο: 37χρονος τραυμάτισε νεαρό με… στυλό και μετά πυροβόλησε!
Μπορεί και να μην είχαν συναντήσει άλλη φορά τόσο περίεργο τραυματισμό οι αστυνομικοί που πήγαν σε έναν καφενείο στο Αγρίνιο για να επιληφθούν σε ένα σοβαρό επεισόδιο με θύμα ένα νεαρό, στο χέρι του οποίου κάρφωσε ένα… στυλό ένας 37χρονος πάνω σε καβγά!

Και ενώ ο 23χρονος αιμορραγούσε και ούρλιαζε από τον πόνο, ο δράστης βγήκε από το καφενείο, πήρε από το αυτοκίνητό του το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε μία φορά στον αέρα! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί και δεν έχει εντοπιστεί, παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν έναν κάλυκα και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 37χρονου για παράβαση του νόμου περί όπλων, πρόκληση απλών σωματικών βλαβών και απειλή.

Κλείσιμο
*** Άλλο ένα περίεργο περιστατικό καταγράφηκε μέσα σε ένα καφέ μπαρ στο Αιτωλικό, όπου εισέβαλε ξαφνικά ένας άγνωστος, γρονθοκόπησε χωρίς αιτία τον 43χρονο ιδιοκτήτη, άρπαξε από το χέρι του το ρολόι που φορούσε και το έβαλε στα πόδια! Το θύμα κατέθεσε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ότι δεν γνώριζε τον δράστη κι έτσι σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης