Πρέβεζα: Σε βαρέλια με λουλούδια έκρυβε ενάμισι κιλό χασίς

Πρέβεζα: Σε βαρέλια με λουλούδια έκρυβε ενάμισι κιλό χασίς

Βρέθηκαν κρυμμένες έξι συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 446 γραμμαρίων

Πρέβεζα: Σε βαρέλια με λουλούδια έκρυβε ενάμισι κιλό χασίς
«Καθαρό» βρήκαν οι  αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. το σπίτι ενός 55χρονου σε χωριό του Δήμου Πάργας στην Πρέβεζα, όπου έκαναν έρευνα μετά από πληροφορίες για την εμπλοκή του σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών. Δεν είχε, όμως, το ίδιο αποτέλεσμα η έρευνα στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού!

Στα πλαστικά βαρέλια που δήθεν είχε φυτέψει... λουλούδια ο 55χρονος, βρέθηκαν κρυμμένες έξι συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 446 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Κλείσιμο
*** Σε περιοχή της Καστοριάς, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας ένας 60χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 44,2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης