Ηράκλειο: Απέδρασε μετά την καταδίκη του, αλλά το... μετάνιωσε!

Ηράκλειο: Απέδρασε μετά την καταδίκη του, αλλά το... μετάνιωσε!

Ο 37χρονος διέφυγε από την αίθουσα του δικαστηρίου και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του - Τελικά παραδόθηκε αυτοβούλως

Ηράκλειο: Απέδρασε μετά την καταδίκη του, αλλά το... μετάνιωσε!
Έξι ημέρες ελευθερίας ήταν αρκετές για έναν 37χρονο, ο οποίος είχε αποδράσει την περασμένη Τετάρτη από το δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου, βάζοντάς το στα πόδια μόλις άκουσε την ετυμηγορία που τον έστελνε στη φυλακή για ζωοκλοπή!

Φαίνεται, όμως, ότι... μετάνιωσε και παραδόθηκε χθες!

Κλείσιμο
Ο 37χρονος δικαζόταν μαζί με ένα ακόμη άτομο από τον Ορεινό Μυλοπόταμο και το δικαστήριο τους επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών. Όμως, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δικαστών, των δικηγόρων και του κοινού που βρισκόταν στην αίθουσα, οι δύο κατηγορούμενοι άρχισαν ξαφνικά να τρέχουν προς την έξοδο!

Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον ένα, αλλά ο 37χρονος διέφυγε και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.


Παρά τις έρευνες, όμως, στάθηκε αδύνατο να βρεθούν τα ίχνη του και εκδόθηκε ένταλμα για την σύλληψή του. Ξαφνικά, όμως, ο φυγάς εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο δικαστικό μέγαρο, όπου συνελήφθη από τους άνδρες της Αστυνομίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για απόδραση κρατουμένου, οδηγήθηκε στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβάλει το δικαστήριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης