Μια ντουζίνα σπίτια έκλεβαν ρεύμα στην Πτολεμαΐδα

Μια ντουζίνα σπίτια έκλεβαν ρεύμα στην Πτολεμαΐδα

Οι ιδιοκτήτες, ηλικίας 21 ως 69 χρόνων συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Μια ντουζίνα σπίτια έκλεβαν ρεύμα στην Πτολεμαΐδα
Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις για τις οργανωμένες κλοπές ηλεκτρικού ρεύματος που, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, αγγίζει το 10% της συνολικής κατανάλωσης! Είναι χαρακτηριστικό ότι, μόνο από μια συντονισμένη επιχείρηση σε περιοχές της Πτολεμαΐδας, συνελήφθησαν 12 άτομα για το συγκεκριμένο αδίκημα!

Η επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ασφάλειας, του τοπικού τμήματος, της Τροχαίας, του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας και, της Ο.Π.Κ.Ε. Κοζάνης,  συνέδραμε τους τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Πρακτορείου Πτολεμαΐδας του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. που έκαναν τους ελέγχους και διαπίστωσαν ότι μια... ντουζίνα σπίτια ρευματοδοτούνταν παράνομα!

Κλείσιμο
Οι ιδιοκτήτες τους ηλικίας 21 ως 69 χρόνων συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς εξακριβώθηκε ότι είχαν συνδέσει μονοφασικά καλώδια στο δίκτυο χαμηλής τάσης της Δ.Ε.Η. και έπαιρναν παράνομα ρεύμα απευθείας από το δίκτυο, προκαλώντας στην Επιχείρηση ζημιά ύψους 3.600 ευρώ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης