Νεαρός «έγδυσε» δυο αυτοκίνητα στην Πάτρα

Νεαρός «έγδυσε» δυο αυτοκίνητα στην Πάτρα

Ο 30χρονος δράστης συνελήφθη μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που ειδοποιήθηκαν για την κλοπή και βρήκαν τα κλοπιμαία στην κατοχή του

Νεαρός «έγδυσε» δυο αυτοκίνητα στην Πάτρα
Μέρα- μεσημέρι έσπασε το τζάμι της πόρτας ενός ταξί που βρήκε σταθμευμένο σε μια γειτονιά της Πάτρας ένας νεαρός Έλληνας και το... «έγδυσε», αρπάζοντας από το εσωτερικό του κέρματα αξίας 65 ευρώ και ένα ραδιόφωνο με cd-player. Μάλιστα, δεν ήταν το πρώτο όχημα που «χτυπούσε».

Ο 30χρονος δράστης συνελήφθη μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που ειδοποιήθηκαν για την κλοπή και βρήκαν τα κλοπιμαία στην κατοχή του. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη για την προανάκριση, εξακριβώθηκε ότι με τον ίδιο τρόπο είχε διαρρήξει και ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο την προηγούμενη ημέρα και είχε αρπάξει το ραδιόφωνο. Τα κλεμμένα είδη επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο 30χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Κλείσιμο
*** Στην Πάτρα,όμως, συνελήφθη αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και ένας 21χρονος Αλβανός, ο οποίος διέρρηξε το βράδυ της Παρασκευής ένα σπίτι και μπήκε στο εσωτερικό της για να κλέψει. Όμως, τον αντιλήφθηκαν οι ένοικοι και το έβαλε στα πόδια χωρίς ωστόσο να προλάβει να διαφύγει. Από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στην χώρα και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης