Υδροπονική χασισοφυτεία με πλούσια σοδειά στην Κοζάνη

Υδροπονική χασισοφυτεία με πλούσια σοδειά στην Κοζάνη

Δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 

Υδροπονική χασισοφυτεία με πλούσια σοδειά στην Κοζάνη
Μέσα στο καταχείμωνο είχε πλούσια παραγωγή χασίς ένας 37χρονος, χάρη στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας που είχε εγκαταστήσει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού του σε περιοχή της Κοζάνης για να εξασφαλίζει τις κατάλληλες περιβαλλοντικές συνθήκες!

Η ύπαρξη του εργαστηρίου αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών  έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 34χρονου στο οποίο επέβαινε ο δράστης και ανακάλυψαν στην κατοχή τους 2,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν και ακολούθησαν έρευνες στις κατοικίες τους, χωρίς να βρεθεί κάτι ύποπτο σε αυτήν του οδηγού. Όμως, στο σπίτι του  37χρονου βρέθηκαν το σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας που είχε εγκαταστήσει δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες υγρασίας, φωτισμού και θερμότητας με λαμπτήρες φωτός και θερμότητας, ανεμιστήρες και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. 

Κλείσιμο
Σε αυτό, αναπτύσσονταν  30 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,15 μέτρου που κατασχέθηκαν μαζί με την παραγωγή του δράστη, που ήταν τρία κιλά και 282 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ακόμη, βρέθηκαν δυο ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα χασίς και ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις που εξετάζονται. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης