Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας για τη Μάνδρα: Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια καταστροφή

Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας για τη Μάνδρα: Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια καταστροφή

Ο Τζαβέντ Ασλάμ είπε στον ΘΕΜΑ 104,6: «Στις δύσκολες δουλειές δεν πηγαίνει κανείς. Και η δυσκολότερη ήταν να βγάλουμε τη λάσπη από τα σπίτια των ανθρώπων»

Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας για τη Μάνδρα: Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια καταστροφή
Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής στάθηκαν τα μέλη της πακιστανικής κοινότητας που ζουν στην Ελλάδα, τα οποία έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να βοηθήσουν.

Περισσότεροι από 30 Πακιστανοί, με τα φτυάρια στα χέρια, πήγαν στα σπίτια των κατοίκων, για να απομακρύνουν τις λάσπες. Έκπληκτοι οι κάτοικοι της Μάνδρας και άλλων περιοχών που επλήγησαν από τη θεομηνία, έβλεπαν στα πρόσωπα των αλλοδαπών τους σωτήρες τους, την ώρα μάλιστα που ο κρατικός μηχανισμός έδειχνε να αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλάμ, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Λαμπράκο και Παναγιώτη Σουρέλη.

Όπως είπε ο κ. Ασλάμ, οι εικόνες που αντίκρισαν από την καταστροφή και τις ζημιές ήταν πρωτόγνωρες ακόμη και για τους ίδιους, που κατάγονται από μία πολύπαθη χώρα. «Όπως είδα, στις δύσκολες δουλειές δεν πηγαίνει κανείς. Και η δυσκολότερη ήταν να βγάλουμε τη λάσπη από τα σπίτια των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, ενώ αποκάλυψε τα λόγια που του είπε μια ηλικιωμένη: «Ήταν μια γιαγιά σε ένα σπίτι γεμάτο λάσπες, όπου δουλέψαμε πέντε ώρες για να το καθαρίσουμε. Και μου λέει η ηλικιωμένη γυναίκα, ότι τρεις ημέρες περίμενε κάποιον να τη βοηθήσει και ήρθαμε εμείς από τον ουρανό».






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης