Αιτωλοακαρνανία: Μπήκε σε τράπεζα με μαχαίρι και σκόρπισε πανικό

Αιτωλοακαρνανία: Μπήκε σε τράπεζα με μαχαίρι και σκόρπισε πανικό

Ο 37χρονος κατάλαβε ότι είχε γίνει αντιληπτός και προσπάθησε να ξεφορτωθεί το μαχαίρι που για κακή του τύχη, του έπεσε μέσα στο υποκατάστημα - Βγήκε γρήγορα από την τράπεζα, αλλά πιάστηκε από τους αστυνομικούς 

Αιτωλοακαρνανία: Μπήκε σε τράπεζα με μαχαίρι και σκόρπισε πανικό
Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου οδηγείται σήμερα με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων ένας 37χρονος, ο οποίος προκάλεσε πανικό στο υποκατάστημα μιας τράπεζας στο κέντρο της πόλης όταν διαπιστώθηκε ότι είχε κρυμμένο μέσα από τα ρούχα του ένα μαχαίρι.

Μάλιστα, το συνολικού μήκους 0,21 εκατοστών και με λάμα 0,11 εκατοστών μαχαίρι του... έπεσε στο δάπεδο μόλις μπήκε στην τράπεζα με αποτέλεσμα να το αντιληφθεί ο διευθυντής του υποκαταστήματος και να ειδοποιήσει την Άμεση Δράση.

Κλείσιμο
Ο 37χρονος κατάλαβε ότι είχε γίνει αντιληπτός και προσπάθησε να ξεφορτωθεί το μαχαίρι κρύβοντάς το μόλις βγήκε από την τράπεζα.

Στον δρόμο, όμως, τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί που του πέρασαν χειροπέδες και εκείνος τους υπέδειξε που το είχε κρύψει, χωρίς όμως να εξηγήσει για ποιο λόγο είχε πάνω του ένα μαχαίρι πηγαίνοντας στην τράπεζα. Αντίθετα, ψέλλισε κάποιες δικαιολογίες που δεν έγιναν πιστευτές από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης