Αλβανός που κακοποιούσε την οικογένειά του κρυβόταν στη Μεσσηνία

Αλβανός που κακοποιούσε την οικογένειά του κρυβόταν στη Μεσσηνία

Τα ίχνη του είχαν χαθεί για τρεις μήνες - Οι αλβανικές αρχές είχαν εκδώσει ερυθρά αγγελία για τον 27χρονο

Αλβανός που κακοποιούσε την οικογένειά του κρυβόταν στη Μεσσηνία
Επί τρεις ολόκληρους μήνες κακοποιούσε τα μέλη της οικογένειάς του στην πατρίδα του ένας νεαρός Αλβανός και, όταν κινήθηκαν εναντίον του νομικές διαδικασίες, το έσκασε για να βρει καταφύγιο στην Ελλάδα. Δυόμισι χρόνια αργότερα, τον εντόπισαν οι Έλληνες αστυνομικοί στη Μεσσηνία.

Ο 27χρονος αλλοδαπός αναζητείται από τις αλβανικές αρχές με Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων για βία και κακοποίηση εναντίον μελών της οικογένειάς του, που φέρεται να διέπραξε από τις 28 Φεβρουαρίου ως τις 28 Μαΐου του 2015 στα Τίρανα. Οι άνδρες  του αστυνομικού τμήματος Γαργαλιάνων τον συνέλαβαν στη Χώρα Μεσσηνίας και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας, ο οποίος κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του στην Αλβανία.

Κλείσιμο
*** Άλλος ένας βίαιος οικογενειάρχης συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της  Ασφαλείας! Πρόκειται για έναν 52χρονο Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για ενδοοικογενειακή βία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 14 μηνών. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης