Αλβανοί παρέλαβαν dvd player γεμάτο κοκαΐνη στη Ρόδο!

Αλβανοί παρέλαβαν dvd player γεμάτο κοκαΐνη στη Ρόδο!

Μέσα στην αποσκευή, βρέθηκαν 20 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 507,4 γραμμαρίων - Στο σπίτι των δυο αλλοδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 100,5 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μεταλλικό μπαστούνι και 240 ευρώ

Αλβανοί παρέλαβαν dvd player γεμάτο κοκαΐνη στη Ρόδο!
Ζωσμένα από αστυνομικούς της Ασφάλειας ήταν τα γραφεία μιας μεταφορικής εταιρείας στη Ρόδο, για να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι παραλήπτες μιας βαλίτσας που είχε σταλεί από την Αθήνα και στο εσωτερικό της έκρυβε ένα dvd player γεμάτο με… κοκαΐνη!

Οι αστυνομικοί είχαν ενημερωθεί για την ύπαρξη των ναρκωτικών από τους συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και καραδοκούσαν. Μόλις εμφανίστηκαν δύο Αλβανοί ηλικίας 32 και 34 για να παραλάβουν την βαλίτσα, πετάχτηκαν μπροστά τους και τους πέρασαν χειροπέδες. Στην ηλεκτρονική συσκευή που βρισκόταν μέσα στην αποσκευή, βρέθηκαν 20 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 507,4 γραμμαρίων!

Κλείσιμο
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι των δυο αλλοδαπών, όπου κατασχέθηκαν άλλα 100,5 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μεταλλικό μπαστούνι και 240 ευρώ.

Οι Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του αποστολέα της βαλίτσας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης