Πέλλα: Τον χτύπησαν έξω από το σπίτι και άρπαξαν 70.000 ευρώ!

Πέλλα: Τον χτύπησαν έξω από το σπίτι και άρπαξαν 70.000 ευρώ!

Όλα δείχνουν ότι γνώριζαν πως στο χρηματοκιβώτιό του φύλαγε ένας ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό

Πέλλα: Τον χτύπησαν έξω από το σπίτι και άρπαξαν 70.000 ευρώ!
Στο περιβάλλον ενός νεαρού που έπεσε σε ενέδρα ληστών το βράδυ της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στα Γιαννιτσά της Πέλλας επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, καθώς όλα δείχνουν ότι γνώριζαν πως στο χρηματοκιβώτιό του φύλαγε ένας ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο 31χρονος επέστρεφε ανυποψίαστος λίγο μετά τις 8 το βράδυ στη διώροφη μονοκατοικία του, αλλά μόλις έβγαλε τα κλειδιά για να ανοίξει την πόρτα δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα με κάποιο αντικείμενο στο κεφάλι και έπεσε στο έδαφος με χαμένες τις αισθήσεις του. Οι άγνωστοι δράστες πήραν τα κλειδιά και μπήκαν ανενόχλητοι στο σπίτι του όπου βρήκαν ξεκλείδωτο το χρηματοκιβώτιο.

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε το θύμα όταν συνήλθε και ειδοποίησε την Αστυνομία, οι κακοποιοί άρπαξαν από μέσα έναν πραγματικό θησαυρό από μετρητά ύψους 70.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας!

Ο 31χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έδωσε πλήρη κατάθεση στους αστυνομικούς που ερευνούν προσεκτικά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης