Άρτα: Κρύπτες με 32 κιλά χασίς στο Ι.Χ. ζευγαριού Αλβανών

Άρτα: Κρύπτες με 32 κιλά χασίς στο Ι.Χ. ζευγαριού Αλβανών

Οι ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες βρέθηκαν όταν οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν για έλεγχο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου

Άρτα: Κρύπτες με 32 κιλά χασίς στο Ι.Χ. ζευγαριού Αλβανών
Αντί για αερόσακους, είχε… συσκευασίες με χασίς το αμάξωμα του Ι.Χ. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Αλβανών και κινούνταν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς το Αντίρριο! Οι ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες βρέθηκαν όταν οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν για έλεγχο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Στην ταπετσαρία και στα πλευρικά τοιχώματα του οχήματος, βρέθηκαν κρυμμένα 38 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 32 κιλών και 275 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο που ανήκει σε μια Ελληνίδα η οποία αναζητείται από τους άνδρες της Ασφάλειας Άρτας. Το 22χρονο ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας με κατηγορίες για εισαγωγή στη χώρα, αποθήκευση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Κλείσιμο
*** Παρόμοιες κρύπτες είχε δημιουργήσει στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Αγρίνιο. Η έρευνα έφερε στο φως μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης κρυμμένη κάτω από το λεβιέ των ταχυτήτων και μια ηλεκτρονική που βρισκόταν μέσα σε κρύπτη στον ουρανό του οχήματος. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης