Ελασσόνα: Έκλεβαν μπαταρίες από φορτηγά και τρακτέρ

Ελασσόνα: Έκλεβαν μπαταρίες από φορτηγά και τρακτέρ

Τα αντικείμενα που είχαν πετάξει στο δρόμο οι δράστες διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένα και κάποια από αυτά επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους

Ελασσόνα: Έκλεβαν μπαταρίες από φορτηγά και τρακτέρ
Παρωδία αστυνομικής ταινίας θύμιζε το σκηνικό που εκτυλίχθηκε κατά την διάρκεια καταδίωξης τριών υπόπτων στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, καθώς ο οδηγός του  Ι.Χ. αυτοκινήτου έκανε όπισθεν προσπαθώντας να εμβολίσει το περιπολικό, ενώ ένας συνεργός του πετούσε από το παράθυρο... ηχεία και μπαταρίες οχημάτων δημιουργώντας εμπόδια στον δρόμο!

Όλα αυτά είχαν συμβεί πριν από ένα μήνα, τα ξημερώματα της 12ης Σεπτεμβρίου, αλλά τώρα ταυτοποιήθηκαν δυο από τους τρεις δράστες και από την έρευνα των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος εξιχνιάστηκαν επτά κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής συσσωρευτών από Ι.Χ. φορτηγά και τρακτέρ, με λεία εννέα μπαταρίες. Τα αντικείμενα που είχαν πετάξει στο δρόμο οι δράστες διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένα και κάποια από αυτά επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Κλείσιμο
Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση, οδηγός του οχήματος που προσπάθησε να συγκρουστεί με το περιπολικό ήταν ένας 24χρονος και αυτός που εκσφενδόνιζε αντικείμενα ένας 25χρονος. Ο τρίτος επιβάτης του αυτοκινήτου παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής. Και οι τρεις κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές, διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και απόπειρα διακεκριμένης φθοράς και η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης