Σε όλη τη βόρεια Ελλάδα χτυπούσε σπείρα διαρρηκτών

Σε όλη τη βόρεια Ελλάδα χτυπούσε σπείρα διαρρηκτών

Η λεία των πέντε δραστών σε μετρητά και κοσμήματα ξεπερνά τα 130.000 ευρώ

Σε όλη τη βόρεια Ελλάδα χτυπούσε σπείρα διαρρηκτών
Έφτασαν τις 25 οι διαρρήξεις που είχε διαπράξει η εξαμελής σπείρα η οποία εξαρθρώθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας και διαπιστώθηκε ότι χτυπούσε σε όλα τα μήκη και πλάτη της βόρειας Ελλάδας! Άλλες δυο “δουλειές” της  εξιχνιάστηκαν στα Γρεβενά.

Εκεί, οι πέντε άνδρες ηλικίας από 19 ως 40 χρόνων και η 24χρονη συνεργός τους είχαν “χτυπήσει” δυο σπίτια στις 16 Μαρτίου παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα με αιχμηρό αντικείμενο. Από αυτό μιας 65χρονης είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 1.800 ευρώ και κοσμήματα, ενώ στο δεύτερο σπίτι ενός 61χρονου δεν είχαν βρει κάτι αξίας για να κλέψουν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. 

Κλείσιμο
Με την εξάρθρωση της σπείρας, είχαν εξιχνιαστεί αρχικά 18 διαρρήξεις σπιτιών. Από αυτές, 13 είχαν γίνει στην Πτολεμαΐδα, δυο σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και άλλες τρεις σε Ξάνθη, Κατερίνη και Ιωάννινα, όλες με την ίδια μεθοδολογία. Στη συνέχεια εξιχνιάστηκαν άλλες πέντε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Ξάνθης, της Κατερίνης και των Ιωαννίνων.  Η λεία των δραστών σε μετρητά και κοσμήματα ξεπερνούσε τα 130.000 ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης