Πάτρα: Ο «Ρίκι» ξετρύπωσε 16 κιλά ηρωίνης μέσα σε τηλεόραση!

Πάτρα: Ο «Ρίκι» ξετρύπωσε 16 κιλά ηρωίνης μέσα σε τηλεόραση!

Αλλη μια μεγάλη επιτυχία πρόσθεσε στο πλούσιο βιογραφικό του ο τετράποδος διώκτης των ναρκωτικών

Πάτρα: Ο «Ρίκι» ξετρύπωσε 16 κιλά ηρωίνης μέσα σε τηλεόραση!
Αλλη μια μεγάλη επιτυχία πρόσθεσε στο πλούσιο βιογραφικό του ο τετράποδος διώκτης των ναρκωτικών «Ρίκι». Το εκπαιδευμένο λυκόσκυλο της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας δεν ξεγελάστηκε από την... τηλεόραση που μετέφερε με το αυτοκίνητό του ένας ύποπτος και ξετρύπωσε τη μεγάλη ποσότητα ηρωίνης η οποία ήταν κρυμμένη στο εσωτερικό της!

Κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης είχε πάει το απόγευμα της Κυριακής σε μια περιοχή της Κορίνθου για να εντοπίσει έναν 47χρονο Έλληνα, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για συμμετοχή του σε υπόθεση μεταφοράς μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών. Τα ίχνη του  εντοπίστηκαν και οι αστυνομικοί τον παρακολούθησαν διακριτικά, ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στη νέα εθνική οδό Αθηνών- Πατρών.

Κλείσιμο


Στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε με τη βοήθεια αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας και ο «Ρίκι» ανέλαβε δράση. Σύντομα, έφερε στο φως τις 30 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 15 κιλών και 776 γραμμαρίων και αξίας 190.000 ευρώ, που ήταν κρυμμένες μέσα στην τηλεόραση! 

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, ο 47χρονος που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά και άλλα αδικήματα, είχε προμηθευτεί την ηρωίνη από περιοχή της Αττικής και σκόπευε να την διακινήσει στην Κορινθία και την Αχαΐα. Το αυτοκίνητο, που είχε ενοικιάσει από εταιρεία με έδρα την Αττική, κατασχέθηκε και ο 47χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την πώληση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης