Έβρος: Θα περνούσε τα σύνορα φορτωμένος με ναρκωτικά

Έβρος: Θα περνούσε τα σύνορα φορτωμένος με ναρκωτικά

Να περάσει στην Τουρκία με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ήθελε ένας νεαρός Σύρος, ωστόσο το ταξίδι του είχε άδοξο τέλος

Έβρος: Θα περνούσε τα σύνορα φορτωμένος με ναρκωτικά
Να περάσει στην Τουρκία με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ήθελε ένας νεαρός Σύρος, ωστόσο το ταξίδι του είχε άδοξο τέλος. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου, στο όχημα βρέθηκαν ναρκωτικά κάθε είδους και πολλά χρήματα.

Οι άνδρες του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Αλεξανδρούπολης έκαναν λεπτομερή έρευνα στο αυτοκίνητο του 25χρονου αλλοδαπού και ανακάλυψαν κρυμμένα στο χώρο των αποσκευών 200 ναρκωτικά χάπια -φυσικά, χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή- μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δέκα γραμμαρίων και μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης τα οποία κατασχέθηκαν.

Κλείσιμο
Ο Σύρος είχε πάνω του 1.070 λίρες Αγγλίας, 1.005 δολάρια και 1.330 λίρες Τουρκίας, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματός του, όπως και το αυτοκίνητό του.

Ο 25χρονος παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, που άσκησε σε βάρος του δίωξη για κατοχή, διακίνηση και απόπειρα εξαγωγής ναρκωτικών από τη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης